Lansare E.P. Johnny King - "RISE UP" @ Colectiv

Lansare E.P. Johnny King - "RISE UP" @ Colectiv
Locatia
Colectiv
Adresa
Str.Tăbăcarilor, nr 7 (fosta fabrica Pionierul) Bucuresti
Acces
20 Lei
Descriere

La mijlocul anilor ’90, Johnny King își găsea ecoul african în România, după o experienţă plăcută de câţiva ani în frumoasa Elveţie, însă venit din Congo cu ritmuri de tobă neregulate ce încă i-au rămas în minte şi care i-au marcat plăcut copilăria. Producții de acest tip, dar cu un aer jamaican și un sound experimental, încorporând un bass la frecvențe au condus la sunetul incipient reprezentat astăzi de muzica cu care Johnny King ne-a obişnuit în ultimii ani.

A început în `97 cu trupa de rap Black Style, cu un sound greu, în perioada când mari trupe de rap încă îşi formau stilul, afirmându-se şi semnând cu Alfa Sound, printre cele mai cunoscute case de discuri la acea perioada. În următorul an avea să semneze deja cu Brittany Production din Londra, care au ajutat la lansarea celui de-al doilea album al artistului, iar anul 1999 avea să îl găsească “Back in da Biz” (numele trupei cu care şi-a încercat şansa în perioada “bagabonţilor `99”. Întorcându-ne înapoi în viitor, dacă te ştii a fi un fan adevărat Johnny King, probabil cunoşti cele mai importante albume ale acestuia, cel din 2005, primul album semnat Johnny King, pe numele său „Babylon Invasion”, iar după o pauză de aproximativ 8 ani, artistul avea să revină cu „No` Mo` Stress”.

RISE UP este cel mai nou material al acestuia, album lansat în Elveţia la sfârşitul lunii octombrie, E.P. ce conţine 4 piese plus un Bonus Track, varianta în franceză a binecunoscutei piese Izabella, în colaborare cu Karie.

E.P.-ul va fi lansat în clubul Colectiv într-un format inedit şi anume un party reggae cu Mike Diamondz ca şi entertainer, alături de un live band şi invitaţi precum Karie, Skizzo Skillz, JO, Uddi, Petra Acker, King Julien şi Babylon Advisor. Pe finalul concertului, Dan Apetria va întreţine atmosfera pe ritmuri dancehall, r`n`b şi hip hop.

Materialul a fost înregistrat la Famous Production, Diam`s Industry, Royal Junkie Studio şi Laboratory, mixat şi masterizat de Mike Diamondz la Diam`s Industry, şi conţine colaborări cu KARIE, Brutus, Jo şi Violet. Artwork-ul a fost semnat de către Damelina Cadar de la GFX Media (www.gfxmedia.ro).

E.P.-ul "RISE UP" poate fi cumpărat atât online, de pe site-ul acestuia, www.johnnykingsound.com, cât şi în format fizic, prin comandă pe adresa de e-mail: revoltromania@gmail.com

Până atunci, multă dragoste!

Detalii eveniment:

☢ Accesul în locaţie este permis începând cu ora 22:00.

☢ Preţul biletului va fi de 20 lei.

☢ Este interzis accesul în incinta clubului cu băuturi sau mancare de orice fel.

☢ Este interzisă părăsirea clubului până în ora 00:00, în caz contrar, se va rupe brăţara.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL