Lansare FreeStay & videoclip "Ea a fost Dana" @Tribute

Lansare FreeStay & videoclip "Ea a fost Dana" @Tribute
Concert
pop, rock
Locatia
Tribute Club
Adresa
Calea Victoriei, 118, Bucuresti
Acces
gratuit
Pagina evenimentului
Descriere

Trupa FreeStay se lanseaza in mod oficial in Club Tribute din Bucuresti, acolo unde vom vedea in premiera videoclipul "Ea a fost Dana". Florin Ristei porneste la drum cu un nou proiect, ocazie cu care incheie si capitolele Amicii si Dana. 

Dupa 12 ani, Florin Ristei pune capat relatiei cu Dana 
 
Cu totii ne aducem aminte de piesa "Dana", care facea furori printre tineri in perioada lui 2000. Anii au trecut, maturizarea isi spune cuvantul, iar la 12 ani de la debutul sau muzical, Florin Ristei ne dezvaluie evolutia "relatiei" sale cu Dana.
 
Florin Ristei, fostul solist al trupelor Amici & Marfar a luat decizia ca dupa 12 ani in care toata lumea il intreba: "Unde e Dana?", "Cine e fata?", "Ne canti Ea este Dana?", sa puna STOP relatiei sale cu Dana si sa lanseze primul single al noului sau proiect, "FreeStay – Ea a fost Dana", piesa ce incheie orice legatura cu aceasta fata si trecutul lor. Astfel, incepand cu data de 14 septembrie 2012, veti putea asculta piesa "FreeStay – Ea a fost Dana" pe toate canalele de specialitate (radio si tv) sau online pe paginile oficiale FreeStay  de Facebook si Youtube. 
 
Proiectul FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piata muzicala. Acesta a debutat in 2000, cu piesa "Dana", alaturi de trupa AMICI, cunoscand un succes imens in acea perioada. Din 2006 a devenit solistul trupei MARFAR unde si-a completat experienta muzicala, devenind impreuna cu colegii sai una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. Dupa 6 ani de activitate in MARFAR, a hotarat ca e timpul sa incerce ceva nou, intr-o noua formula, abordand un nou stil. Astfel, impreuna cu prietenul si fostul sau coleg de trupa, Serban Niculae (clape), pun bazele acestui proiect, FreeStay
 
Trupa se completeaza cu Vladimir Grafu, un tanar tobosar care a surprins de la prima auditie, Mihai Toganel, bassist pe care a avut ocazia sa-l cunoasca la diferite jam session-uri, Alin Ilies, chitarist absolvent de Conservator, proaspat ajuns in Bucuresti si claparul Alin Teodorescu, cel mai tanar membru al trupei. 
 

Debutul oficial al proiectului a avut loc pe 29 august 2012, la lansarea teaserului video oficial al piesei "Ea a fost Dana" (ce poate fi vazut si ascultat la www.youtube.com/FreeStayOfficial). Nu intamplator, data a coincis cu aniversarea lui Florin Ristei (25 ani), acest moment marcand si o  altfel de "nastere", pe plan muzical.                                                 
 
Lansarea oficiala a proiectului FreeStay si a videoclipului “Ea a fost Dana” va avea loc marti, 2 octombrie 2012, incepand cu ora 21:00 in club TRIBUTE din Bucuresti unde sunt invitati toti iubitorii de muzica live si toate doamnele si domnisoarele care poarta numele “Dana”, pentru doua ore de muzica 100% live, de cea mai buna calitate, alaturi de surprize si invitati speciali: Razvan “KREM” Alexe (finalist al concursului "Romanii au talent"), Anca Cojocaru & Friends. Veti avea ocazia sa ascultati piese in prima auditie din proiectul FreeStay si sa aveti parte de o seara de neuitat. 
 
Intrarea la acest eveniment este libera si puteti confirma si afla mai multe detalii pe www.fb.com/events/223253137802565/ sau face o REZERVARE la 072TRIBUTE (0728.742.889).
 
Trupa FreeStay debuteaza oficial pe 2 octombrie 2012 cu un concert in Club Tribute din Bucuresti, ocazie cu care vor lansa si videoclipul "Ea a fost Dana".
 
Nu puteam inncheia materialul fara un remember Amicii - Dana!
 
Ce ziceti de evolutia lui Florin Ristei, e printre vocile voastre preferate?
 

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL