Lansarea antologiei Urban Comics si afterparty in Panic!

Lansarea antologiei Urban Comics si afterparty in Panic!
Petrecere
lansare abtologie BD
Locatia
Panic! Club
Adresa
Academiei, 19 Bucuresti
Acces
gratuit
Pagina evenimentului
Descriere

Lansarea antologiei de banda desenata “Urban Comics” Afterparty cu Tudor (New Disorder) & Silviu (Ctrl + Alt + Del) se intampla in Panic! din Bucuresti, joi, pe 22 noiembrie 2012, de la ora 18:30!

Benzile desenate revin in forta!
Urban Comics Made în Cluj” si Cluj Comics Club va asteapta sa descoperiti benzi desenate inspirate din legende urbane. 16 autori spun 16 povesti in tot atatea stiluri, in care personaje pitoresti - reale sau fantastice - invadeaza spatiul citadin si-l poarta pe cititor printr-un caleidoscop de aventuri, incredibil de complex, colorat si surprinzator. 
 
La lansarea cartii, in 22 noiembrie, ora 18.30, in clubul Panic! str. Academiei, nr. 19, autorii va vor personaliza albumul de banda desenata cu autografe si desene. Evenimentul, sustinut de Centrul Cultural German Cluj si Artwe, va fi completat de o expozitie cu 32 de planse din album si de un workshop de desen, unde fiecare va putea sa dea viata propriului scenariu de banda desenata!
 
Volumul de benzi desenate reprezinta o carte de vizita a Clujului, cu 16 fete, 16 povesti fantastice si comice, toate petrecute în capitala Ardealului, este disponibila în limba romana sau germana.

Expozitia si workshop sunt urmate de un afterparty cu doi dj-i care va vor tranforma in eroi urbani. 
 
*** Tudor Buhatel - jumatatea NEW DISORDER   
 
NEW DISORDER - un concept clujean de party alternativ care a luat nastere in 2011. Raul si Tudor mixeaza piese indie rock, post-punk, new wave, britpop, electro-indie, alternative.
 
NEW DISORDER  organizeaza petreceri tematice, dedicate unor trupe consacrate sau anumitor genuri de muzica , precum si proiectii de documentare muzicale.
 
New Disorder nu este doar o petrecere, ci un colectiv de oameni care apreciaza muzica independenta.” 
www.facebook.com/newdisordercluj?fref=ts
 
***  Silviu Danaila - realizatorul si producatorul emisiunii ”CTRL†?LT†?El”, Radio Lynx
 
CTRL + ALT + DEL este manifestarea diversitatii din peisajul mediatic de astazi, un mediu suprasaturat de cultura de masa, cultura mainstream, încorporand o arie vasta de genuri si subgenuri muzicale din underground. Printre aceste curente muzicale se numara idm, french touch, electroclash, witch-house, contemporary minimalist classical music, dark jazz, post-rock, psychedelic rock, dream pop, grunge, post grunge, indie rock, math rock, noise pop, noise rock, post britpop, shoegaze, punk, post punk, garage rock, et cetera. Control Alternative Delivery, We End Your Mainstream Task!
www.facebook.com/ControlAlternativeDelivery
 
Intrarea este libera.
 
Panic! Club va gazdui Lansarea antologiei de banda desenata “Urban Comics” si un afterparty cu Tudor (New Disorder) & Silviu (Ctrl + Alt + Del) joi, pe 22 noiembrie 2012, de la ora 18:30!
 
In acelasi weekend avem concert!  

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL