Lexer @ Epic Society Timisoara

Lexer @ Epic Society Timisoara
Petrecere
house
Locatia
Epic Society Club
Adresa
str. Miresei, nr. 1, Timisoara
Acces
15 - 30 lei
Pagina evenimentului
Descriere
Lexer, unul dintre cei mai talentati pusti din noul val de muzica house, vine in premiera la Timisoara. Evenimentul are loc vineri, de la ora 23:00,  la Epic Society.
 
Lexer crescut in Germania, unde muzica electronica este un adevarat stil de viata si a reusit intr-un timp foarte scurt sa stranga 55 de mii de fani pe canalul de Soundcloud. Desi a inceput sa produca doar din 2012, Lexer a primit rapid sustinere din partea unor nume mari din industrie precum Klangkarussell, Alle Farben, Stefan Biniak, Oliver Schories sau chiar Tom Novy. Astfel, Lexer a inceput sa apara in lineup-ul celor mai celebre cluburi din Amsterdam pana in Paris si mai ales in toata Germania. Pana in prezent are 4 EP-uri la activ pentru label-ul Dusted Decks: Lights (Lausbuben), Dream & Love / Red Balloon (Klang-Gymnastik), If You Run (Toka Beatz) și My Princess (Turnbeutel Rec), însă este cooptat de Warner Music pentru a lansa următorea piesă. John Trend si Elless il vor sustine pe tanarul DJ pe scena timisoreana. La Epic Society, muzica si cei mai cool DJ sunt la ei acasa! 
 
Cel mai nou mix semnat Lexer a adunat 90.000 de play-uri pe soundcloud, in doar 10 zile. Asculta-l aici: https://soundcloud.com/lexer/lexer-greifswald-22-11-2013
 
Va asteptam in Epic Society.

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL