Liceenii creeaza. Cinema-Edu proiecteaza

Liceenii creeaza. Cinema-Edu proiecteaza
Locatia
NCRR
Adresa
Str Monetariei 3, Bucuresti
Acces
gratuit
Pagina evenimentului
Descriere
Cinema-Edu împreună cu echipa de film a liceului Lazăr (LCA-LIGHTS!CAMERA!ACTION- Lazăr Cinema Army) invită liceenii să călătorească în lumea filmelor ALTFEL.  Cinema-Edu este cel mai extins proiect de educație cinematografică și socială din țară, care a ajuns la ediția a IV-a. An de an, sunt prezentate cele mai reușite filme europene, însoțite de discuții inedite alături de invitați speciali din domeniul cinematografiei și nu numai. Iată, că acum se vor viziona cele mai bune scurtmetraje realizate de liceeni pentru liceeni. 
 
 
Ne vedem la…
Acum că mediile sunt încheiate și grijile s-au evaporat, tinerii liceeni sunt așteptați pe 12 iunie, de la ora 18.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român la o porție de râs și de suspans.
 
…și vom vedea
Spectatorii vor avea ocazia să vadă o selecție de scurtmetraje produse în întregime și regizate de liceenii cinefili ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”. De la filme thriller-psihologice sau drame(”The World from Above”, ”Another Side of Heaven”) până la serialul de comedie- ”Friendzone”, care s-a dovedit un mare success. Pe lângă acestea vor fi prezentate peliculele câștigătoare ale concursului Lazărul prin ochii mei și un documentar despre frumos, dragoste și fericire. La final vor exista dezbateri despre serial cu regizorul și actorii, într-o atmosferă anternantă și degajată.
 
Despre producțiile cinematografice care vor rula
Fiendzone are ca protagoniști  patru adolescenți total diferiți, care vă prezintă manualul contemporan al vieții de liceean. În cadrul acestui eveniment, o să vizionați primele două episoade și premiera celui de-al treilea episod.
The World from Above parcurge povestea unui băiat care își descoperă pasiunea prin viziunile cu unchiul său decedat.
Another Side of Heaven este ecranizarea vieții unui elev bolnav psihic care locuiește în secret în liceul său, un documentar despre frumos, dragoste și fericire.
 
Cireașa de pe tort
După eveniment, spectatorii sunt așteptați la un after party împreună cu echipa scurtmetrajelor. Intrarea este liberă și distracția este garantată. Detaliile despre locație le veți afla la fața locului.
 
*Nu uitați și de restul proiecțiilor Cinema-Edu la Biblioteca Natională în zilele de miercuri, 4 iunie de la ora 10:00, 11 iunie de la ora 14:00 și 18 iunie, de la ora 10:00.
 
Cinema-Edu și Lazăr Cinema Army  vă așteaptă cu mult entuziasm la eveniment!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL