Publika Lovers Night @ Black Jack Pub

Publika Lovers Night @ Black Jack Pub
Concert
live music
Locatia
Black Jack Pub
Adresa
Str. Smardan 27, Bucuresti
Acces
25 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Vineri, 14 februarie, incepand cu orele 23:00, esti asteptat la The Black Jack Pub, la un concert de muzica live, incarcat cu vibratii, semnat trupa Publika.

Black Jack ti-a pregatit o noapte speciala. Pentru ca atunci cand iubesti, iubesti in fiecare zi, nu doar de Ziua Indragostitilor. Poate nu i-ai cunoscut pe cei din trupa Publika, sau nu i-ai auzit cantand. Iti spunem noi, sunt magnifici.

 

Nascuta dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala, Publika propune un sound modern: groove-ul de chitara impletit cu ritmul tobei si al basului, fuzionat cu armonia clapei si purtat de linia vocala.

Printre realizarile ce i-au validat ca una din cele mai bune trupe romanesti se numara recitalul sustinut la petrecerea frormatie U2, cat si cel din deschiderea lui Steve Vai. Cei cinci componenti ai trupei nu tin cont de statusul tau amoros. Cu un playlist bogat si diversificat, de compozitii proprii cat si coveruri, atat cu piese dulci si siropoase, cat si hardcore, vor canta pentru voi, cei ce nu ati uitat ce inseamna muzica de calitate: indragostiti sau nu, singuri, nepasatori sau in cautare.

Vineri seara, trupa Publika va canta pentru oamenii frumosi din Black Jack Pub.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL