Loredana Groza @ Sala Palatului

Loredana Groza @ Sala Palatului
Concert
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
In curand detalii despre bilete
Descriere

Loredana Groza va sustine pe 25 noiembrie 2012, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert extraordinar. 

Cu o cariera de peste 25 de ani, timp in care s-a reinventat asa cum nu a mai facut-o niciun artist, Loredana si-a surprins intotdeauna publicul. Calitatile vocale deosebite, temperamentul si stilul sau unic i-au permis sa abordeze toate genurile muzicale. In aceasta toamna, Loredana a pregatit pentru toti iubitorii muzicii sale un spectacol total.

“Pe data de 25 noiembrie, Sala Palatului va fi Zagga! Va fi un show in care voi da totul, cu multa atitudine, cu energie si cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi multi invitati si momente surpriza, piese noi dar si cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece impreuna prin dance, pop, rock, muzica de petrecere si tiganeasca, folclor, hip-hop si multe altele intr-un spectacol 100% Loredana”.

Toamna asta, Loredana da culoare vietii!  Duminica, 25 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti!

Pana la concertul de la Sala Palatului, va invitam sa urmariti noul ei videoclip, lansat alaturi de Dragos Chircu - Ochii din vis.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL