Love Songs by Stefan Banica @ Circul Globus

Love Songs by Stefan Banica @ Circul Globus
Concert
unplegged
Locatia
Circ & Variete Globus
Adresa
Aleea Circului, nr. 15, sector 2, Bucuresti
Acces
70; 100; 150 lei
Pagina evenimentului
Descriere
Stefan Banica sustine pentru al patrulea an consecutiv concertele sale acustice (unplugged) la Circ & Variete Globus: „Love Songs”, pe 7 si 8 martie, ora 19:30! Titlul concertelor din acest an a fost dat de cel mai nou material discografic al artistului, lansat la sfarsitul anului 2013: „Love Songs” - Live Acoustic, al 15-lea album de autor din cariera. Pe acest disc Stefan Banica a adunat 13 cantece de dragoste, inregistrate live chiar in cadrul concertelor unplugged din luna martie, piese care redau atmosfera creata in cadrul acestor spectacole.
 
Si in acest an, pe 7 & 8 martie, Stefan Banica aduce in dar, in doua concerte de exceptie, cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de-a lungul carierei, in varianta lor acustica, melodii mai noi sau mai vechi, un cadou special oferit doamnelor si domnisoarelor de Ziua Femeii, dar nu numai.  
 

 
Este un alt tip de spectacol fata de concertele care m-au consacrat. Acest gen, acustic, se bazeaza in primul rand pe emotie, acuratete si un contact direct si mult mai apropiat fata de spectator. Concertul acustic presupune un sunet cald, in care textele, mesajele cantecelor sunt puse in valoare, mai ales ca vorbim despre cantece de dragoste. Aceste concerte din luna martie constituie inca un prilej de a scoate in evidenta trupa cu care cant, formata din unii dintre cei mai buni instrumentisti din tara. Anul acesta am sa incep sa promovez in concetele mele si tinere talente, care merita atentia publicului. Astept cu drag sa ne intalnim pe 7 si 8 martie, la Circ & Variete Globus!” – declara Stefan Banica.
 

 
Dupa succesul inregistrat la concertele acustice din 2011, 2012 si 2013, Stefan Banica revine la Circ & Variete Globus pentru al patrulea an pentru a sarbatori femeia, intr-o luna de gratie care le este dedicata, punand astfel bazele unei noi traditii. Daca in decembrie, la Sala Palatului, Stefan Banica, prin concertele sale, intampina Craciunul cu multa energie si atmosfera magica specifica sarbatorilor de iarna, in luna martie, intr-un spatiu neconventional, cu accent pe emotie, caldura si un contact direct cu publicul, artistul aduce in dar, in mod special doamnelor si domnisoarelor, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste.
 
Concertul unplugged presupune o reinterpretare a cantecelor intr-o alta varianta fata de cele cu care publicul este obisnuit de pe discuri sau din alte show-uri, folosindu-se instrumente acustice, sunetul fiind unul cald, ce confera emotia specifica acestui gen de spectacol, care se desfasoara intr-un spatiu mai intim. Concertul unplugged este un gen pretentios si nu foarte popularizat in Romania, de aceea sunt foarte putini cei care pot sustine un astfel de spectacol si reprezinta pentru orice artist o adevarata provocare profesionala.
 
Biletele se gasesc la: Circ&Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National, statia de metrou Unirii 2 si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro si in magazinele partenere. Pretul unui bilet, in functie de categorie, este de: 150 de lei categoria VIP, 100 de lei categoria I si 70 de lei categoria a II-a.
 
Vino sa vezi un altfel de concert pe 7 & 8 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus! Stefan Banica - „Love Songs” - un spectacol de suflet, care nu trebuie ratat! 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL