Mandinga in concert la Garajul Europa FM!

Mandinga in concert la Garajul Europa FM!
Concert
latino, pop
Locatia
Garajul Europa FM
Adresa
Bucuresti
Descriere
Garajul Europa FM propune un nou super concert: Mandiga - Live in Garaj! Avem ocazia sa ii vedem si ascultam pe cei de la Mandinga, miercuri, pe 25 aprilie 2012, inainte de finala Eurovision 2012 care va avea loc la Baku la mijlocul lunii mai. 
Seria concertelor Live din Garajul Europa FM continua cu trupa MANDINGA. Inainte de prestatia de la Eurovision din capitala Azerbaidjanului, trupa Mandinga se opreste in Garajul Europa FM pentru un concert incendiar. Din playlistul pe care l-au pregatit nu vor lipsi hit-urile de la inceputuri care le-au adus succesul, dar nici piesa care speram ca va aduce trofeul Eurovision Romaniei, „Zaleilah”.
 
Membrii trupei au pregatit foarte multe surprize pentru cei care vor fi prezenti in Garaj, pentru cei care vor asculta concertul pe frecventele Europa FM, dar si pentru cei care vor urmari concertul pe www.europafm.ro si la TV, pe Music Channel. Una din surprizele pregatite este faptul ca Smiley si Alex Velea vor canta impreuna cu cei de la Mandinga piesele acestora.

Concertul se va auzi pe frecventele Europa FM din toata tara, se va vedea live pe www.europafm.ro si la TV, pe Music Channel.
 
Nu ratati concertul MANDINGA din Garajul Europa FM, miercuri, 25 aprilie, incepand cu ora 19:30!
 
Daca mai sus va propuneam o piesa mai veche, sa vedem si videoclipul piesei Zaleilah!
 
Alex Velea va fi alaturi de Mandinga, pana atunci haideti sa vedem interviul pe care ni l-a acordat in la lansarea piesei Cand Noaptea Vine!
 
Asa cum am aflat din materialul de mai sus, Mandinga vor canta in Garajul Europa FM, pe 25 aprilie, si piese mai vechi, ce piesa ai vrea tu sa asculti neaparat?

1 comentariu

  • Mandinga ar face bine sa mai lase concertele din tara si sa se pregateasca pentru concurs! Pana in acest moment, Mandinga nu a participat la niciun turneu de promovare in afara tarii. In schimb, au concerte in toate locurile posibile, fata aia isi distruge vocea si cu doua zile inainte de concurs ne vom trezi cu o mare stire, de genul: Elena si-a pierdut vocea! sau Elena este ragusita sau racita! Ce nu inteleg oamenii acestia este ca au o mare responsabilitate, romanii le-au dat o sansa iar ei se .... pe ea!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL