Marky Ramone’s Blitzkrieg live in Jukebox Venue din Bucuresti

Marky Ramone’s Blitzkrieg live in Jukebox Venue din Bucuresti
Concert
punk
Locatia
Jukebox Venue
Adresa
str. Turturelelor, 11, Bucuresti
Acces
60/40 de lei
Organizator
Phoenix Entertainment
Descriere

Concert Marky Ramone in Jukebox Venue din Bucuresti. Marky Ramone, membru al trupei The Ramones, una din cele mai importante trupe punk din lume, continua sa cante alaturi de trupa sa Blitzkrieg. Fanii romani il vor putea asculta live, cantand cele mai apreciate piese Ramones, pe 9 aprilie 2012.

Legenda muzicii punk, Marky Ramone, va sustine un concert extraordinar la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in Jukebox Venue, in data de 9 aprilie 2012. In deschidere va urca pe scena formatia Niste Baieti.
 
Marky Ramone a fost tobosarul primei formatii punk din lume, Ramones, timp de 15 ani de zile. Ramones este una dintre cele mai importante trupe din intreaga istorie a muzicii rock, fiind inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in anul 2002.

Concertul din Bucuresti face parte din turneul mondial “Marky Ramone’s Blitzkrieg Tour 2012“. Formatia care il va insoti pe Marky Ramone in turneu cuprinde muzicieni de exceptie: Michael Graves (ex-Misfits)(solist vocal), Crazy Joe (chitara), Graham vanderVeen (bass).
 
Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19:00.
 
Pretul unui bilet de intrare este de 60 lei asezat si de 40 de lei in picioare si poate fi achizitionat de pe www.eventim.ro sau din reteaua Eventim (librariile Carturesti si Humanitas, magazinele DOMO, retelele Cosmote, Orange si Vodafone si la Sala Palatului).
 
Avem fani The Ramones pe aici? Mergeti sa-i vedeti pe Marky Ramone’s Blitzkrieg in Jukebox Venue pe 9 aprilie?
 
In Jukebox Venue vor avea loc o serie de concerte interesante in saptamanile care urmeaza.
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL