Mercedes Band, C.O.D si All I Had @ Question Mark

Mercedes Band, C.O.D si All I Had @ Question Mark
Locatia
Question Mark
Adresa
Calea Victoriei 48-50, Bucuresti
Acces
15 Ron
Descriere

Joi, 20 noiembrie, HC RO si INSRT Booking te invita in Question Mark la concertul trupelor Mercedes Band, C.O.D si All I Had.

Mercedes Band este o trupa de nu-rock, modern rock, alternative/metal/melodic din Sfantul Gheorghe ce a luat fiinta in 1997. Trupa are la activ doua albume: “Fotzey” (2003) si “Cu Ochii Inchisi” (2013). Metalhead Magazin le-a oferit Premiul pentru Cel Mai Bun Album Rock din Romania, si premiul al doilea la categoria Cea Mai Buna Formatie Rock din Romania. Maximum Rock Magazin le-a oferit doua medalii de argint la categoriile Cel mai Bun Album Rock din Romania, și Cea mai Buna Formatie Rock din Romania.

C.O.D . este o trupa ce aduce in scena romaneasca de underground stilul post grunge cu influente stoner. Dupa multi ani de cantat pe la festivaluri, trupa a lansat albumul de debut ``I need to get out``, material concept ce reflecta calatoria omului pentru eliberarea sinelui.

Trupa All I Had a luat nastere in toamna lui 2013, majoritatea fiind fosti membri ai trupei SoundCheck.

Stilul este definit drept "Alternative Metal", care combina parti melodioase cu ritmuri energice, break- uri agresive si versuri intense. Sfarsitul anului 2013 a adus concerte prin mai multe locatii din Bucuresti (Club A, Ageless Club sau Arenele Romane), iar perioada Februarie-Aprilie 2014 a reprezentat inregistrarea EP-ului de debut, "Lost", lansat in Mai 2014, care poate fi ascultat integral pe canalul lor de Youtube.

Info & rezervari: 0736.940.272

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL