Midnight Express @ Puzzle

Midnight Express @ Puzzle
Concert
jazz
Locatia
Puzzle
Adresa
Piata Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
Acces
25 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Luni, 7 octombrie, in cadrul serilor MooNDay – Jazz, Blues and More, clubul Puzzle are bucuria de a gazdui pe scena un proiect muzical cu amprenta aparte: MIDNIGHT EXPRESS! - Rares Totu, Raul Kusak, Sebi Joo si Adrian Tetrade

MIDNIGHT EXPRESS s-a format in 2003 ca o continuare a grupului international TRANS EXPRESS, in ideea de a fi primul supergrup romanesc de dupa 89. Trupa abordeaza un stil complex, mai rar gasit pe continentul european, denumit peste ocean "Jam Band", fuzionand piese clasice de Blues in conceptul improvizatoric de Jazz, liber de constrangerea formei bluesului.
 
Elementele de funk, latino si rock dau un plus de savoare unui concert Midnight Express. Grupul are in componenta 4 muzicieni cu un palmares si o lista de colaborari impresionanta, carora cariera muzicala i-a definit ca fiind repere de virtuozitate in muzica din Romania. 
 
MIDNIGHT EXPRESS a participat la prima editie a festivalului Sighisoara Blues, a aparut ca headliner la festivalul "Floare pentru Toso", cel mai prestigios festival de blues din Bulgaria, a participat de 3 ori la festivalul Peninsula si a sustinut numeroase concerte in tara. Muzica grupului a aparut pe 2 compilatii: Sighisoara Blues 2004 si Romanian Tribute to Hendrix. In 2007, alaturi de mai vechea lor colaboratoare Joanna Hartescu, au deschis concertul Deep Purple de pe stadionul Cotroceni.
 
Luni, 7 octombrie, vor urca pe scena: 
  • Rares Totu - guitar&vocals
  • Raul Kusak - hammond organ,keys&vocals
  • Sebi Joo -bass
  • Adrian Tetrade – drums 
Ora de incepere a evenimentului: 21:00
Bilet de intrare: 25 de lei, la intrare
 
va asteptam in Club Puzzle din Bucuresti.
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL