Mihai Margineanu in concert la Hard Rock Cafe

Mihai Margineanu in concert la Hard Rock Cafe
Concert
live music
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
50 - 70 lei
Pagina evenimentului
Descriere
BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 25 septembrie 2014, incepand cu ora 21:30, la un concert cu artistul pe care “il iubeste toate femeile”, Mihai Margineanu alaturi de trupa sa live! Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci" prezentat de Bestmusic si oferit de vinurile PURCARI.
 
Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.
 

 
Biletele pentru concertul BestMusic cu Mihai Margineanu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.
 
Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri). Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN,  SENIA,  Agentiile Perfect Tour si la Hard Rock Cafe.
 
Extra:
- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore aici.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro
 
Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!
 
Joi seara va invitam la concert live cu Margineanu in Hard Rock Cafe!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL