Music Travel Festival 2017

Music Travel Festival 2017
Locatia
Timisoara
Descriere

Festivalul va avea loc intre 23 si 25 iunie si va fi o editie dedicata diversitatii muzicale. Music Travel Festival va avea trei scene, o zona de chill out completata de ateliere si activitati fun. 

 

    Music Travel Festival 2017 pune accentul, mai mult decat niciodata, pe fanii adevarati ai muzicii bune. Anul acesta, pe cele trei scene ale festivalului - Vodafone Stage, The Wall si The Garden, vor urca cele mai bune formatii ale muzicii rock romanesti, dar si unele dintre cele mai cunoscute nume ale scenei electronice internationale.

  “A treia editie a Music Travel Festival ii pune in prim plan pe fanii muzicii de calitate. Anul acesta, lineup-ul e mult mai diversificat, iar numarul scenelor a crescut la trei. Aducem la Timisoara muzica electronica pentru toate genurile, cele mai bune formatii live ale tarii si multi djs straini si romani. In plus, am pregatit reduceri speciale pentru cei care calatoresc in cautarea muzicii bune”, spune Adrian Cretu, fondatorul Music Travel Festival.

  Chase & Status, Sigma, Asian Dub Foundation, Foreign Beggars, Dub Pistols, Paco Osuna, Jamez Zabiela, Ten Walls, M.A.N.D.Y., Mihai Popoviciu, Zdob si Zdub, Vama, Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Travka, The Monojacks, The Shiver Show, Toulouse Lautrec, iar lista continua. Cu totii ajung, intre 23 si 25 iunie la Timisoara, in cadrul Music Travel Festival.

  “Chase and Status vin in premiera la Timisoara cu un show demn de scena principala a evenimentului, care ne va reaminti de ce Pharrell Williams i-a numit «cei mai captivanti producatori de azi din UK». De la Sigma nu putem sa mergem decat spre dreapta, inspre Dub Pistols, Foreign Beggars, M.A.N.D.Y, Asian Dub Foundation si Paco Osuna, nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. James Zabiela, a fost numit

  Pretul normal al unui abonament pentru cele trei zile de festival este 179 de lei + taxe si poate fi achizitionat in format electronic de pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea. Timisorenii isi pot procura biletele in format fizic si de la terasa Jardin Timisoara, situata pe Blv. Vasile Parvan, numarul 5.

Line-up-ul complet al festivalului poate fi gasit pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL