Muzica live cu trupa FRIENDS in The Barrel

Muzica live cu trupa FRIENDS in The Barrel
Concert
cover
Locatia
The Barrel
Adresa
Smardan, 27, Bucuresti
Acces
gratuit
Descriere

Trupa Friends va asteapta in The BARREL in fiecare joi cu muzica live din repertoriul international la evenimentul Seara Englezeasca

Incepand din 3 noiembrie, in fiecare joi seara, dupa ora 21, trupa FRIENDS  incinge atmosfera in The Barrel Restaurant & Pub cu cele mai indragite piese cover din repertoriul international, intr-o Seara Englezeasca
FRIENDS inseamna: Laura Gherescu (voce), Tavi Clonda (voce, chitara),  Costin Bodea (clape), Laszlo Kemenes (bas),  Gabi  Brosteanu (chitara), Florin Hamza (tobe). Cu totii caliti in proiecte muzicale precum – Semnal M, Loredana, Sarmalele Reci, K1, Urma, Marcel Pavel, inainte de a porni la drum impreuna. 
 
Cei cinci prieteni de la FRIENDS cuceresc atat prin modul in care interpreteaza piesele cat si prin chimia dintre ei si comunicarea pe care o au cu publicul.

Playlistul nostru nu este batut in cuie”, spune Laura. “Ne ghidam dupa reactia publicului si ne adaptam preferintelor lor. Daca vor sa danseze, ii facem sa danseze, daca vor sa stea la masa, atunci cream o atmosfera propice pentru asa ceva.
 
In oricare dintre situatii, o Seara Englezeasca cu FRIENDS la The Barrel reprezinta un prim pas potrivit catre un week-end de distractie. Mai ales ca invitatii se pot delecta cu diverse sortimente de bere tipic englezeasca, si cocktailuri de bere, dar si cu preparate culinare delicioase, specifice – “fish & chips”, “steak and mushrooms pie”,”shepard’s pie”. 
 
Intrarea este libera. 
 
Muzica live cu Friends in The Barrel in fiecare joi seara. Pentru idei de a petrece serile in celelalte zile ale saptamanii, aveti la dispozitie calendarul nostru. 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL