Nansi Brandes & Sopranos in Jukebox Venue!

Nansi Brandes & Sopranos in Jukebox Venue!
Concert
pop-opera, teatru, stand-up comedy
Locatia
Jukebox Venue
Adresa
str. Turturelelor, 11, Bucuresti
Acces
40/70 de lei
Descriere

Jukebox Venue si Phoenix Entertainment propun un show deosebit cu Nansi Brandes, un proiect special al unuia din membrii fondatori Rosu si Negru, Nansi Brandes & Sopranos! Invitatul special al evenimentului va fi Ovidiu Lipan Tandarica.  

UPDATE

Concertul “ Nansi Brandes & Sopranos - Classic Comedy Show”, programat  pe 19 aprilie 2012, in Jukebox Venue, a fost amanat pentru data de 23 iunie 2012.
 
Data concertului a fost decalata din motive tehnice legate de buna functionare a spectacolului.
 
Biletele achizitionate pentru spectacolul de pe 19 aprilie sunt valabile si pentru concertul din 23 iunie 2012.

Nansi Brandes, membru fondator al trupei Rosu & Negru, va sustine un show deosebit in Jukebox Venue din Bucuresti, o premiera in Romania: Nansi Brandes & Sopranos. Evenimentul e organizat de Phoenix Entertainment si va avea loc in data de 19  aprilie, in club Jukebox Venue.
Legendarul compozitor, dirijor, orchestrator si actor, Nansi Brandes, prezinta   un show complex, unic, ce imbina elemente de stand-up comedy, de teatru si de pop- opera. “Nansi Brandes & Sopranos”  reprezinta un concept nou, o replica la Cei Trei Tenori (Carreras / Domingo / Pavarotti). Astfel, pentru prima data in lume, cele mai cunoscute arii de opera vor fi cantate de trei  soprane: Dana Albo, Shirly David si Philosoph Paraschiva. Alaturi de Nansi Brandes, pe scena va urca si celebrul violonist Alex Bronsky.
 

Invitatul special al evenimentului este  fostul coleg din trupa Rosu & Negru si bunul prieten - Ovidiu Lipan Tandarica. “Nansi Brandes & Sopranos”  este un eveniment de exceptie, ce se adreseaza tuturor celor care apreciaza muzica de calitate si umorul.
 
Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 20:00.
 
Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet  de intrare este de 70 de lei asezat si de 40 de lei in picioare.
 
Phoenix Entertainment prezinta Nansi Brandes & Sopranos in Jukebox Venue, pe 9 iunie 2012, un adevarat show, la care isi vor mai aduce contributia si Ovidiu Lipan Tandarica si violonistul Alex Bronsky. 
 
Iti e cunnoscut show-ul Nansi Brandes & Sopranos? Ti-ai facut o idee din secventele de mai sus?
 
Luna iunie se anunta una extrem de plina, cu multe concerte, Linkin Park, de exemplu si festivaluri, OST Fest ca sa dau inca un exemplu? 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL