Narcotango si Razvan Mazilu la Sala Palatului din Bucuresti

Narcotango si Razvan Mazilu la Sala Palatului din Bucuresti
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
50, 100, 150 de lei
Pagina evenimentului
Descriere
Narcotango din nou la Bucuresti, pentru un nou spectacol la Sala Palatului, eveniment care va avea loc pe 15 mai 2012. Trupa argentiniana revine pentru a treia oara in Romania si pregateste un spectacol unic, in care, timp de doua ore, tango-ul electric va fi insotit de un concept coregrafic semnat de Razvan Mazilu
La a treia vizita in Romania, trupa agentiniana a pregatit pentru fani un spectacol extraordinar, in care timp de 2 ore tango-ul electronic va fi insotit de un concept coregrafic de Razvan Mazilu.
 
Spectacolul din mai de la Bucuresti propune un nou concept, inspirat de stralucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admira diverse stiluri de dans intr-un spectacol plin de emotie si povesti pasionale pe ritmurile Narcotango.

Evenimentul va avea loc in data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, iar pana la data spectacolului ultimele noutati vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.
 UPDATE: Revenim cu cateva detalii noi despre acest spectacol deosebit
 
Narcotango si Razvan Mazilu au pregatit un show spectaculos pentru concertul din 15 mai de la București
Fanii trupei argentiniene si pasionatii de dans se vor putea bucura de 2 ore pline de emotie si povesti pasionale pe ritmurile Narcotango, dupa un concept unic realizat de Razvan Mazilu.
 
Spectacolele create de Razvan Mazilu au fost dintotdeauna caracterizate printr-un mix al stilurilor si genurilor: in Un Tango Mas dansul contemporan si-a imbogatit mijloacele de expresie alaturi de tango, in Block Bach s-a impletit cu break-dance iar Urban Kiss a prezentat imbinarea perfecta dintre gimnastica si gratia dansului contemporan.
 
Sunt onorat sa lucrez alaturi de Narcotango la spectacolul de la Bucuresti si ca am astfel ocazia de a pune in evidenta muzica lor, care mi se pare extrem de seducatoare, misterioasa, viguroasa, filmica.” a declarat Razvan Mazilu. 
 
Pentru a realiza momentele deosebite de coregrafie ale spectacolului din 15 mai, Razvan Mazilu a apelat la mai multi artisti de marca ai scenei dansului romanesc, precum: Kokoro Umemoto - balerina la Opera Nationala din Bucuresti, Vanda Stefanescu, dansatoare, Doru Mois (membrul trupei Xtremeproject)- acrobat si scolile de tango MonicayLucian, Tangotangent si Casa de Tango.

“Conceptul coregrafic pe care l-am creat pentru spectacolul din mai aduce astfel laolalta mai multe stiluri de dans - tango clasIc, dans contemporan si neoclasic, dar si acrobatie si sport, pentru a pune perfect in valoare muzica Narcotango, care este una inspiratoare, care naste imagini spectaculoase si incarcate de atmosfera” a adaugat Razvan Mazilu. 
 
Spectacolul Narcotango cu un concept coregrafic marca Razvan Mazilu va avea loc in data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, iar pana la data spectacolului ultimele noutati vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.
Narcotango s-au consolidat ca o referinta majora a stilului nuevotango, fiind nominalizati de doua ori la premiile Latin Grammy (2009 si 2010) pentru cel mai bun album de tango si avand la activ peste 16 turnee internationale in principalele orase din Europa, America si Argentina.
 
Razvan Mazilu este unul dintre cei mai apreciati dansatori si coregrafi romani, care si-a inceput traseul profesional de la o varsta frageda, devenind inca din anii liceului solist al Companiei de Dans Contemporan “Contemp”, mai intai la Opera Nationala Romana, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat. Din 1993 este stapanul propriului destin artistic, devenind free-lancer si isi continua cariera in dubla ipostaza: de interpret si creator.
 
Biletele cu preturi de 50, 100 si 150 de lei sunt disponibile in reteaua de magazine Flanco, Adevarul, Palatul National al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si online pe: eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro si billet.ro.
Narcotango si Ravan Mazilu vor prezenta un spectacol cu adevarat deosebit la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 15 mai 2012. 
 
Ai fost la vreunul din spectacolele Narcotango din anii trecuti? 
 
La ce evenimente deosebite ai ajuns in ultima perioada?
 
 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL