NETSKY @ Arenele Romane Bucuresti

NETSKY @ Arenele Romane Bucuresti
Petrecere
drumandbass, electro
Locatia
Arenele Romane
Adresa
Parcul Carol Bucuresti
Acces
20/30 de lei
Organizator
Arena DNB
Pagina evenimentului
Descriere

Netsky, unul din cei mai surprinzatori muzivieni belgieni ai momentului, copilul minune al Hospital Records va fi invitatul petrecerii Arena DNB care va avea loc vineri, 16 septembrie 2011 la Arenele Romane din Bucuresti.

Alaturi de el, pe scena vor urca Dj Snow, MC Agent, Dudawles si Terrarin cu baietii de la Vedem si Plus la visuals.
 
Prezentarea de pe pagina oficiala a evenimentului suna si arata cam asa: 
Rar ne-a fost dat sa vedem pe cineva care sa ajunga atat de repede atat de respectat muzical cum este Boris Daenen aka NETSKY. Inca de la inceput piesele lui au fost apreciate si lansate la case de discuri cu vechime in scena, astfel ca in primul an castigase deja premiul pentru "Best Upcoming Producer" (Cel mai promitator producator) la premiile Drum + Bass Arena din 2008 pentru ca in 2010 sa fie deja "Best Newcomer Producer" (Cel mai bun producator nou aparut).
Inca din 2009 este reprezentat exclusiv de Hospital Records, cea mai mare casa de discuri din scena de drum and bass. In 2010, la 22 de ani, isi lanseaza deja mult premiatul album intitulat "NETSKY", in prezent el pregatind cel de-al doilea material discografic, programat spre a fi lansat in 2012.
 
2011 il gaseste mai sus decat a fost vreodata, cu un Essential Mix nominalizat ca fiind cel mai bun al anului, cu remixuri la piese de la Pendulum, Plan B, Leftfield sau Swedish House Mafia si in permanent turneu ca dj. Acum este momentul sa il intampinam cum se cuvine la Arena dnb.

 
Petrecerea va incepe la ora 22:30, portile urmand sa se deschida la ora 22 si avea loc in aer liber sau in cort daca ploua.
 
Biletele pentru petrecerea Arena DNB cu Netsky de la Arenele Romane de pe 16 septembrie 2011 costa 20 de lei in avans (Boarder’s, http://eshop.boardersshop.ro) si 30 de lei la locatie. 
 
Netsky Va fi prezent a doua zi la Cluj in Boiler. Celor din Bucuresti, si nu numai, le amintesc de un alt eveniment interesant care il va avea ca protagonist pe Leon Bolier
 
Ce parere ai despre Netsky, e unul din dj-ii/producatorii tai preferati?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL