NIGHTLONG In Padurea Fermecata

NIGHTLONG In Padurea Fermecata
Petrecere
electronica
Locatia
Parc dendrologic
Adresa
DN69 km 6, directia Timisoara – Arad Timisoara
Acces
30/40 in avans; 25>35 locatie; 50 abonament
Organizator
NighTLonG
Pagina evenimentului
Descriere

 “(In) Padurea Fermecata” - Două zile altfel. Doua zile de muzica frumoasa, dans pana in zori, arta in natura, jocuri si voie buna, relaxare in hamace si alte zone prietenoase.. toate inglobate si frumos impachetate intr-un adevarat tablou de arta realizat impreuna cu prietenii nostri la iesirea din Timisoara.

Cum evenimentul NIGHTLONG IN PADUREA FERMECATA 2013 se desfasoara pe durata intregului weekend 5-7 Iulie 2013 la iesirea din Timisoara, in cadrul Parcului Dendrologic de pe DN69 la km6, directia Timisoara - Arad, in timpul zilei am pregatit mai multe activitati pentru cei care decid sa ramana in campingul evenimentului: o zona de playground amenajata de cei de la Decathlon cu un teren de baschet, mese de ping-pong, tenis cu piciorul, badminton si multe alte jocuri interesante si o serie de concursuri cu premii, mai multe jocuri de grup la umbra copacilor, relaxare prin hamace si un mic stage de zi pentru cei care vor sa inceapa dansul devreme.

Accesul in camping este gratuit pentru posesorii de abonamente si se poate face incepand de vineri 5 Iulie 2013 ora 18:00.
Biletele in avans se mai gasesc pana vineri ora 16:00 in Timisoara la cafeneaua Square din Piata Unirii si la Versus Bar in Complexul Studentesc.
 
Informatii complete despre eveniment gasiti aici.
 
Acestea fiind spuse va asteptam sa scriem impreuna o noua fila din povestea “NIGHTLONG In Padurea Fermecata”.
 
Si-am incalecat pe-o sa / Si v-am spus povestea mea
Iar plecam in aventura / Va asteptam in natura...
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL