Nimeni nu doarme @ Cluj Arena

Nimeni nu doarme @ Cluj Arena
Petrecere
drum and bass, electro, house,dubstep
Locatia
Parcarea subterană Cluj Arena
Adresa
Str. Splaiu Independentei Cluj-Napoca
Acces
30 lei <00:00> 40 lei
Organizator
Creative Monkeyz
Pagina evenimentului
Descriere

 Celebrul DJ şi producător englez Feed Me revine în Transilvania, în 4 aprilie, pentru un spectacol incendiar, pe care îşi vor pune amprenta şi Creative Monkeyz, realizatorii celui mai popular serial de animaţie din România, RObotzi . După ce a urcat pentru prima dată pe o scenă din România la ediţia de anul trecut a Electric Castle, Jon Gooch, cunoscut ca Feed Me, va mixa în parcarea subterană a stadionului Cluj Arena, oferindu-le fanilor muzicii electronice ocazia de a asculta live piesele de pe primul său album. Evenimentul va începe de la ora 22.00, iar fanii vor avea ocazia să interacţioneze cu echipa Creative Monkeyz.

 

 
Creative Monkeyz, în colaborare cu Londoner Pub, se întorc pe scena evenimentelor din Cluj cu un nou party, de această dată cu accente de drum and bass, electro, house și dubstep, semnate Feed Me. Britanicul va face show pe ritmurile create pentru albumul Calamari Tuesday şi nu numai, demonstrându-şi încă o dată talentul şi abilităţile de a mixa diverse genuri în faţa publicului clujean. Foarte bine primit de specialiştii în domeniu, Calamari Tuesday a ocupat prima poziţie în US dance charts, securizându-și în același timp câteva locuri de top în clasamentele altor ţări.    
 
Clipurile sale au strâns zeci de milioane de vizualizări pe platforma de video-sharing YouTube, o dovadă certă a succesului de care se bucură printre iubitorii genului.
 

 
Feed Me a debutat în 2008, dar a intrat în atenția publicului doi ani mai târziu, când a ieșit primul său EP. Colaborările cu Example pentru Midnight run sau cu monştrii NU Metal Korn pentru Bleeding Out i-au adus notorietate şi l-au impus pe scena muzicală ca un artist extrem de spectaulos chiar şi în munca de studio. Pe lângă piesele featuring cu alţi artişti recunoscuţi sau remixurile pentru Muse şi Depeche Mode, britanicul a impresionat cu EP-urile To The Stars şi Feed Me’s Escape, o aventură de la electro house până la dubstep. La începutul anului 2013, artistul a plecat într-un turneu în Statele Unite, unde a avut 20 de show-uri sold out, ducând spectacolele sale la un alt nivel. S-a întors, apoi, în Londra, cu un show unic, în care a prezentat fanilor piese de pe primul său album Calamari Tuesday, lansat în noiembrie 2013.  
 

 
Creative Monkeyz a lansat, în decembrie 2013, conceptul Nimeni nu doarme, în colaborare cu  The Londoner - Great English Pub, sub umbrela căruia se va desfășura și concertul Feed Me, când i-au avut ca artiști invitați pe Doc, Deliric și Vlad Dobrescu. Evenimentul a fost unul de succes, adunând aproape 1300 de participanți. Pentru cel de al doilea eveniment, biletele au fost puse deja în vânzare la The Londoner - Great English Pub și costă 30 de lei.  
 
Creative Monkeyz este unul dintre cele mai cunoscute branduri de entertainment din România, cu o prezență puternică în on-line - 800.000 de fani pe Facebook și peste 420.000 subscribers pe YouTube. Creative Monkeyz au debutat, în 2010, cu un site de tutoriale gratuite în limba română și galerii inspiraționale, dar succesul brandului a fost asigurat de lansarea serialului de animație Robotzi, devenit primul produs viral din online-ul românesc. În topul celor mai vizionate zece video-uri non-muzicale de pe YouTube.ro in 2013, șapte poziții sunt ocupate de producții Creative Monkeyz.   
 
Ne vedem la Cluj la inca un party legendar!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL