Noaptea Devoratorilor de Publicitate @ The Silver Church

Noaptea Devoratorilor de Publicitate @ The Silver Church
Locatia
Silver Church
Adresa
Calea Plevnei, nr .61, Sector 1 Bucuresti
Acces
35 lei
Pagina evenimentului
Descriere
Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine pe 6 martie în THE SILVER CHURCH CLUB din Bucureşti. Ediția din acest an reprezintă un Best Of de 4 ore cu spoturi împarțite în patru categorii: Love, Summer, Animals şi Superheroes. Spectacolul va începe la ora 20:00, preţul unui bilet este de 35 lei.
 
Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori. 
 
Prima ediție bucureșteană a evenimentului a fost organizată de către Dan Chişu în 1995 şi de atunci el este producătorul evenimentului în România.
 
Spectacolul va începe la ora 20:00, preţul unui bilet este de 35 lei. 
Menționăm că locurile disponibile (seated / cu loc pe scaun) pentru acest eveniment sunt limitate la 250. Chiar dacă aceste locuri vor fi ocupate (în ordinea sosirii), accesul în clubul nostru se va face în continuare în limita spațiului existent (not seated/fără loc pe scaun).
Se pot achizitiona bilete inainte la adresa Str Nicolae Turnescu, nr. 15, interfon 04, intre orele 10 si 17 sau direct de la club in seara evenimentului. 
 
Pe 6 martie aveți treabă în Silver Church. It s a must ! Nu trebuie sa ratati Best of Noaptea Devoratorilor de Publicitate. 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL