Noaptea Devoratorilor de Publicitate in The Silver Church

Noaptea Devoratorilor de Publicitate in The Silver Church
Locatia
The Silver Church Club
Adresa
Calea Plevnei, 61, Bucuresti
Acces
20 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

 The Silver Church ne invita la o noua editie de Noaptea Devoratorilor de Publicitate, adica 4 ore de best of din categoriile Sexy Advertising, Inspired by Sports, Social Awareness si Inspired by Film si mai ales un invitat special, Marius Pertze.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate revine pe 10 aprilie in THE SILVER CHURCH CLUB. Editia „Best Of” reprezinta un calup de 4 ore cu spoturi impartite in patru categorii: Sexy Advertising, Inspired by Sports, Social Awareness si Inspired by Film.
 
Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promoveaza arta advertising-ului ca pe o forma neconventionala de divertisment pentru o categorie importanta de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspira sa devina inovatori.

Prima editie bucuresteana a evenimentului a fost organizata de catre Dan Chisu in 1995 si de atunci el este producatorul evenimentului in Romania.
 
Special guest: MARIUS PERTZE. Acesta va crea un spectacol de video art si muzica in ton cu cele 4 categorii de spoturi.
 
Proiectia va incepe la ora 20:00, pretul unui bilet este de 20 lei.
 
Noaptea Devoratorilor de Publicitate cu Marius Pertze, in The Silver Church din Bucuresti, miercuri, pe 10 aprilie 2013. 
 
Si pentru ca e cu filme, va propun sa vedeti si ce mai e nou la NexT si nu numai
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL