OBSESII spectacol-concert Alexandru Tomescu la Opera Nationala

OBSESII spectacol-concert Alexandru Tomescu la Opera Nationala
Concert
vioara
Locatia
Opera Nationala
Adresa
Bd. M. Kogalniceanu 70-72,
Acces
40, 60, 80 de lei
Descriere

Obsesii e spectacolul pe care Alexandru Tomescu impreuna cu actorii Ana Pepine si Paul Cimpoieru il vor sustine la Opera Nationala din Bucuresti. 

 
Alexandru Tomescu si vioara Stradivarius Elder-Voicu dar si cei doi actori – Ana Pepine si Paul Cimpoieru ne invita la Opera Nationala Bucuresti, unde, incepand cu ora 19.00 isi propun sa ne introduca in lumea fascinanta a obsesiilor unui artist, prin intermediul celor sase Sonate pentru vioara solo de Eugène Ysaÿe.
Intreg spectacolul este gandit pentru a va proiecta in universul sfasiat de indoieli al Muzicianului: sunetul izvorat din vioara Stradivarius manuita cu abilitate de Alexandru Tomescu, gesturile expresive ale Anei Pepine si ale lui Paul Cimpoieru, luminile care cresc si descresc, retroproiectiile care adancesc misterul spectacolului, siluetele, umbrele care se ghicesc in spatele ecranului. Relatia de iubire si ura dintre muzician si opera sa, indoielile sale cu privire la rezultatul final, visele lui de glorie – toate acestea va sunt prezentate in cadrul celor aproximativ 70 de minute cat dureaza plimbarea dumneavoastra in Imperiul obsesiilor.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Operei Nationale Bucuresti. 
 
Prin acest spectacol violonistul Alexandru Tomescu sustine Fundatia Special Olympics din Romania și sportivii cu dizabilitati intelectuale care vor participa la Jocurile Mondiale de Iarna Special Olympics 2013 care se vor desfasura in PyeongChang, Coreea. Delegatia care va reprezenta Romania la acest eveniment mondial va fi formata din 10 sportivi cu dizabilitati intelectuale care vor concura la trei probe sportive: schi alpin, schi fond si mersul pe zapada cu rachete de zapada.
 
Fundatia Special Olympics din Romania a fost infiintata in noiembrie 2003, ca parte integranta a miscarii sportive internationale Special Olympics. Aceasta organizatie contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si a evenimentelor competitionale. Astfel, sportivii noștri au ocazia de a deveni membri activi ai familiei si ai comunitatii din care fac parte. Special Olympics constituie o experienta care insufla energie, sanatate, incredere in sine si bucuria de a trai.
Alexandru Tomescu, Ana Pepine si Paul Cimpoieru ne asteapta la Obsesii un concert spectacol ce va avea loc pe 14 ianuarie 2013, de la ora 19 la Opera Nationala Bucuresti.  
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL