OMAR PERRY @ Setup Venue

OMAR PERRY @ Setup Venue
Concert
live music
Locatia
Setup Venue
Adresa
str. Pestalozzi, 22, Timisoara
Acces
15 lei
Pagina evenimentului
Descriere

 Fiul legendarului Lee "Scratch" Perry vine pentru prima data in Romania, pe 4 octombrie in clubul Setup din Timisoara.

 Line-up: Malvina, Megga Dillah, One Lion, Mighty Boogie, OMAR PERRY.
 
 
Program:
22:00 - 23:30 / Reggaelize it! warm up
23:30 - 23:50 / Megga Dillah (live set)
23:50 - 00:10 / Malvina (live set)
00:10 - 00:30 / One Lion (live set) & Radu Puica (djembe)
00:30 - 01:30 / OMAR PERRY (live set)
01:30 - 05:00 / Mighty Boogie (dj set)
 
Omar Perry
 
Omar Perry s-a nascut in Kingston Jamaica in anul 1968, avand privilegiul de a fi fiul legendarului Lee “Scratch” Perry. Inca de la varsta de 6 ani, Omar şi sora lui mai mica Marsha au avut ocazia sa inregistreze pe piesele tatalui lor, precum “Thanks we get” a lui Junior Byles şi “Ram Goat Liver” a lui Pluto Shervington. Omar a copilarit intr-un mediu muzical, urmarind unii dintre cei mai mari artisti care inregistrau in studioul tatalui sau, “Black Ark” : Max Romeo, Junior Murvin, Bob Marley and the Wailers, etc.
 

 
Cariera muzicala a sa a inceput in adolescenta, cand a format trupa “the Upsetter Juniors” alaturi de fratele si sora lui. Dupa 1990, a lucrat o perioada ca inginer de sunet in studioul lui Junior Reid. In 1996, Omar a parasit Jamaica si a calatorit in Gambia, unde a lucrat ca DJ la postul national de radio. In jurul anului 2000 a ajuns in Europa si s-a stabilit in Belgia, unde si-a propus sa fie mai mult decat DJ.
 

 
Primul sau single numit “Rasta Meditation” a fost lansat in 2003 si a fost produs de Adrian Sherwood. Omar Perry a lansat de atunci 3 albume: Man Free (2007), Can’t stop us (2009), The Journey (2011). A colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Dub Incorporation, Mungo’s Hi fi, Dreadzone, Kiddus I, Ziggi, Anthony B. De asemenea, a fost prezent la majoritatea festivalurilor mari de reggae din Europa.
 
One Lion
One Lion este unul dintre putinii artisti de new-roots reggae din Romania, care a inceput activitatea muzicala in anul 2009. A lansat de atunci 3 materiale discografice si a avut concerte in multe locatii din tara (Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Fanfest 2012, in deschidere pt Julian Marley, etc.).
 
Mighty Boogie
Mighty Boogie vine din Timisoara si este un artist roman cu vechime in zona muzicala influentata de reggae. De-a lungul timpului, a fost prezent la numeroase petreceri si festivaluri, impartind scena cu nume ca Benny Page, Danny Byrd, Sukh Knight, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi. Mai mult, 2012 este al doilea an in care este invitat la prestigiosul festival de muzica si cultura bass & sound system, Outlook din Croatia. Cu experienta in primul sound system din Romania, Fiyah Burn Sound, Mighty Boogie este recunoscut ca unul dintre cei mai bune selectori reggae romani.
 
Malvina Vibez
Malvina s-a lansat in 2013 in muzica si a inceput sa fie deja apreciata de comunitatea reggae romaneasca. A lansat 3 piese pana in prezent: Feel it in the air, Show me no walls si The Sound.
 
Megga Dillah
Artist timisorean activ inca din 2008 in muzica reggae. A lansat pana in prezent un EP numit Mr President si pregateste un album nou pentru 2014.
Va asteptam la Setup Venue sa-l ascultam pe Omar Perry.

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL