Opeth in concert la Jukebox Venue

Opeth in concert la Jukebox Venue
Concert
progressive, metal
Locatia
Jukebox Venue
Adresa
Turturelelor, 11, Bucuresti
Acces
85/95 de lei
Descriere
Concertul Opeth de la Jukebox Venue este o premiera pe care amatorii de progressive death metal din Romania nu o vor rata. Trupa suedeza Opeth va prezenta la Bucuresti, pe 29 februarie de la ora 19, cel mai recent album, Heritage. Pe scena vor urca si alte nume care vor fi anuntate ulterior.
OPETH, una dintre cele mai longevive si creative trupe de metal din Suedia, s-a format in anul 1990 in Stockholm si a lansat pana acum 10 albume de studio, 3 albume live si 3 DVD-uri. Ultimele cinci dintre ele au ocupat pozitii inalte in topurile din toata lumea, inclusiv Billboard si Heatseekers din Statele Unite. “Deliverance”, discul lansat in anul 2002 a castigat Premiul Grammy in Suedia la categoria “Best Hard Rock Album”, iar cel din 2008, “Watershed”, a intrat direct pe locul 1 in topul de vanzari din Finlanda. Noul album “Heritage” a primit critici favorabile atat de la criticii de specialitate cat si de la fani si a debutat in topul Billboard 200 pe pozitia 19.
 
Trupa cu un stil original si incandescent, OPETH a incorporat de-a lungul carierei elemente de hard rock melodic si progresiv ale anilor ’70 specifice unor ca trupe ca Deep Purple, Black Sabath si Led Zeppelin cu influente din muzica folk scandinava, blues, clasica, jazz si metal extrem.

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: 85 lei si respectiv 95 de lei in ziua evenimentului.
 
Concertul OPETH din 29 februarie este produs de Show Department.
 
Bilete furnizate de EVENTIM, in parteneriat cu VREAUBILET.ro. Bilete disponibile la casa de bilete VREAUBILET.ro din Unirea Shopping Center, et.2, corp central, in fata intrarii in aripa Calarasi, si la casa de bilete Vreau Bilet din strada Prof. Moise Nicoara nr. 18
 
Opeth vor canta asadar in premiera in Romania, in Jukebox Venue pe 29 februarie 2012, de la ora 19. Ramane sa vedem ce trupe vor intregi line-up-ul.
 
Apropo de line-up, va fi la fel de interesant sa vedem ce ne va oferi scena rock de la B’ESTFEST Summer Camp 2012.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL