Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion la Sala Palatului

Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion la Sala Palatului
Concert
world music
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
45, 65, 95, 130 si 170 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion este evenimentul organizat de Phoenix Entertainment la Sala Palatului pe 27 noiembrie. Din distributie fac parte Ovidiu Lipan Tandarica, Fanfara 10 Prajini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Delia Matache, percutionisti si instrumentisti din Columbia, Egipt, Rwanda.

Mai jos aflam mai multe informatii din comunicatul oficial:
Phoenix Entertainment il aduce pe scena pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica intr-un concert nemaiintalnit in Romania. Astfel, pe 27 noiembrie la Sala Palatului va avea loc evenimentul Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion.
 
„Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” va fi experimentul cultural al anului. Publicul va fi purtat pe taramuri necunoscute cu ajutorul sunetelor unor instrumente deosebite si intrigante: percutii africane,sud-americane,oud si kanun.
 
Pentru maestrul Ovidiu Lipan acest concert reprezinta „una din marile incercari de a crea un iluminism cultural si de a apropia si a uni sufletele oamenilor.” 
 
Pe scena vor urca invitati din toata lumea si nume mari din industria muzicala romaneasca: Fanfara 10 Prajini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Delia Matache, percutionisti si instrumentisti din Columbia, Egipt, Rwanda.
 
Un concert in care tatal si fiul vor urca pe aceeasi scena. Astfel, Ovidiu Lipan si Alexander Lipan vor interpreta impreuna pentru prima data la scena mare 

Un eveniment la care nu putea sa lipseasca o femeie plina de energie si frumoasa precum Rona Hartner.
 
Ovidiu Lipan Tandarica este un artist complex si desavarsit, fiind unul din protagonistii rock-ului romanesc. Jumatate din viata si-a petrecut-o in exil, in Germania, dar dupa revolutie s-a intors pe meleagurile romanesti, dragostea de tara fiind prea puternica. Intors in tara, a inceput sa promoveze cultura muzicala romaneasca prin realizarea mai multor albume diferite din punct de vedere stilistc. Compozitiile sale, „Natalis”, „Margareta”, „Ave Maria”, „Tango Toledo”, au devenit piese de referinta pentru genurile multi- etnice care convietuiesc  in perimetrul danubiano- pontic.
 
Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” este un concert cu muzica de calitate, un world music event care va ramane intiparit in mintea spectatorilor.
Biletele pentru acest eveniment se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro. Pretul biletelor este: de 45 lei, 65 lei, 95 lei, 130 lei si 170 de lei.
 
Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion este un spectacol organizat de Phoenix Entertainment la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 27 noiembrie 2011. 
 
Asa cum spun si organizatorii cred ca va fi un eveniment world music cat se poate de interesant. Ti-a starnit interesul? Esti unul din fanii maestrului Ovidiul Lipan Tandarica? 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL