Paperjam #15 @ DAOS Club

Paperjam #15 @ DAOS Club
Concert
improvizatie
Locatia
DAOS Club
Adresa
Splaiul Nicolae Titulescu, 5, Tismana
Acces
10 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Paperjam revine: Ediția cu numărul 15 a evenimentului de muzică improvizată va avea loc pe  19 septembrie la Daos Club.

 

Evenimentul de muzică improvizată Paperjam continuă cu ediția #15, joi, 19 septembrie, ora 21, la clubul timișorean Daos (spl. Nicolae Titulescu, nr. 5). Biletele de intrare costă 10 lei și se găsesc la poartă în seara evenimentului.
 
Invitatul acestei ediții este compozitorul Gabriel Almași, la Moog Theremin, sintetizator analogic și electronice.
 
Născut în 1977 la Curtici (judeţul Arad), invitatul special al Paperjam-ului a fost unul din fondatorii trupei Funky Growl (alături de Petrică Ionuţescu) şi a studiat Conservatorul la Bucureşti. În luna aprilie a acestui an, Paperjam a lansat primul E.P. din carieră. Paperjam este un proiect de muzică electronică experimentală, iniţiat de Ovidiu Zimcea (chitară, electronice), Lucian Naste (chitară, electronice), Mihai Moldoveanu (bass) şi Sergiu Cătană (tobe). Mixul experimental este condimentat cu nuanţe funk, reggae, rock, jazz, iar cele trei piese incluse pe EP se intitulează “Siderophobia”, “Deep Inside the Belly of a Whale, Robots” şi “Perseid Showers”. 
 
Pe lângă acesta vor improviza Sergiu Cătană, Mihai Moldoveanu, Lucian Naste și Ovidiu Zimcea.
 
Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un nou episod din seria evenimentelor Paperjam, în cadrul căruia urechile celor prezenţi vor fi răsfăţate cu muzică improvizată.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL