Piesa de teatru CARNAGE @ Puzzle

Piesa de teatru CARNAGE @ Puzzle
Locatia
Puzzle
Adresa
Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
Pagina evenimentului
Descriere

Marti, 4 martie pe scena Puzzle isi face loc teatrul independent printr-o piesa cu si despre cupluri moderne: Carnage!

Piesa de teatru ”Carnage” (original ”God of Carnage”) scrisă de Yasmina Reza prezintă povestea a două cupluri, care se întâlnesc să rezolve o problemă relativ simplă; o bătaie copilărească între băieții celor două familii.
 
Întâlnirea degenerează ajungând să scoată la iveală probleme de cuplu, frustrări și nereușite personale. Dramaturga a găsit povestea perfectă pentru a vorbi despre marile probleme ale adultului modern: imaturitatea și incapacitatea acestuia de a-și gestiona propria viață.
 
Deși din punct de vedere social corespunde standardelor ”cerute”, adultul zilelor noastre este total “pe langă” când vine vorba de viața personală și familială. ”God of Carnage” este considerată de critica de specialitate una dintre cele mai bune scrieri moderne fapt dovedit și de numărul mare de premii câștigate. Dintre cele mai importante menționăm – ” Laurence Olivier Award ” pentru cea mai bună comedie în 2009 și faimosul premiu ”Tony” pentru cea mai bună piesă tot în 2009. Datorită succesului avut pe scenele de teatru, textul a fost ecranizat în 2011 de regizorul Roman Polanski.
 
O comedie cu un umor special, pentru un public dispus să-și asume orice posibilă asemănare cu realitatea! 
Informatii & rezervari: 077 21 600 31
Va asteptam la teatru!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL