Placebo in concert la Bucuresti la Stadionul Iolanda Balas Soter

Placebo in concert la Bucuresti la Stadionul Iolanda Balas Soter
Concert
rock alternativ
Locatia
Stadionul Iolanda Balas Soter
Adresa
Bulevardul Marasti, 26, Bucuresti
Acces
95, 125, 145/125, 160, 190 de lei
Organizator
TM Live
Descriere

Placebo in concert la Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti pe 6 august 2012. Trupa britanica va avea de altfel un an cu multe turnee si concerte, totul urmand sa inceapa cu un super concert pe O2 Indigo din Londra. Placebo vor folosi aceasta perioada ca sursa de insipratie pentru albumul cu numarul sapte la care au anuntat deja ca vor incepe sa lucreze. 

 
Placebo este una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ si se apropie incet incet de 20 de ani de activitate. Trupa s-a format in 1994 iar in aceasta primavara se intoarce cu primul concert dupa aproape un an de pauza, pe 28 aprilie la O2 Indigo, Londra.
 
Dupa 15 ani de activitate, sase albume, 11 milioane de albume vandute, succese si despartiri, Brian Molko (chitara / voce), Stefan Olsdal (bas) si Steve Forrest (tobe) sunt pregatiti sa se reintoarca pe scena in 2012.
 
Albumul de debut al trupei, Placebo, a fost inregistrat intre 1995 si 1996 si a fost urmat de un turneu european alaturi de David Bowie. Se spune ca au primit recunoasterea internationala odata cu single-ul Nancy Boy, care a avut un succes rasunator in Europa, in timp ce trupa se pregatea sa inregistreze urmatorul material discografic. Al doilea album, Without You I’m Nothing, lansat in 1998, include piesa cu acelasi nume pe care a cantat David Bowie si single-ul Pure Morning, single care este si astazi considerat unul dintre cele mai populare al trupei.
 
Dupa doi ani de inregistrari si concerte, Placebo a revenit in 2000 cu al treilea album, Black Market Music, urmat de lansarea single-ului Sleeping With Ghosts, in 2003. Pe parcursul anului urmator, a aparut DVD-ul Soulmates Never Die care conține imagini din concertul din Bercy, Paris din turneul Sleeping With Ghosts.
 
In ianuarie 2009, Placebo a terminat de inregistrat albumul Battle for the Sun, o continuare a celui din 2006, Meds. Noul material a fost primul la care Brian și Stefan au lucrat cu tobosarul Steve Forrest.
 
Dupa lansarea primului single de pe album, For What It’s Worth, Placebo a ajuns pe locul 1 in European Billboard Chart, unde a ramas pentru doua saptamâni, albumul a ocupat acelasi loc in 10 tari, a ajuns in top 5 in alte 20, a castigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative si a ocupat cele mai bune pozitii in topurile muzicale din SUA si Japonia. De la lansarea Battle for the Sun pana in prezent, trupa a continuat sa-isi promoveze albumele prin concerte in toata lumea.

In decembrie 2009, Placebo a lansat iTunes Live: London Festival '09, un album live inregistrat la festivalul iTunes de la The Roundhouse, Camden. Cel de-al doilea DVD live al trupei, We come In Places, inregistrat la Brixton Academy, a fost lansat in 2011.
 
La inceputul acestui an, dupa anuntul ca se vor intoarce in studio pentru a lucra la cel de-al saptelea material discografic, membrii trupei Placebo au dezvaluit numele catorva dintre cele mai importante festivaluri europene la care vor concerta: Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts si Highfield (Germania).
 
Luni, 6 august 2012, Placebo se intoarce in Romania pentru un concert marca TM LIVE, pe Stadionul Iolanda Balas Söter din Bucuresti. Accesul se face incepand cu ora 18:00.
 
BILETE iN AVANS
Tribuna: 145 RON (numar limitat de bilete)
Gazon A: 125 RON
Gazon B: 95 RON
 
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro. (lista completa a celor peste 500 de oficii de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata pe site) 
 
Biletele VIP au urmatoarele preturi
 
Platforma VIP, Open Bar si Finger Food
300 RON (numar limitat de bilete – 200 bucati)
400 RON (numar limitat de bilete – 200 bucati)
500 RON (numar limitat de bilete – 200 bucati)
Pentru achizitionarea unui bilet VIP vă rugam sunati la (+40) 722 399228
 
BILETE LA INTRARE
Tribuna: 190 RON (numar limitat de bilete)
Gazon A: 160 RON (numar limitat de bilete)
Gazon B: 125 RON (numar limitat de bilete)
ACCESUL MINORILOR ESTE STRICT INTERZIS!
Va RECOMANDaM Sa AVETI UN ACT DE IDENTITATE VALABIL.
 
 
Concertul Placebo de la Stadionul Iolanda Balas Soter va avea loc pe 6 august 2012, iar fanii romani vor avea ocazia sa ii vada pe britanici la 3 ani de la ultima intalnire care a avut loc in 2009 la Romexpo
 
Pana atunci va propun sa reascultam impreuna o colaborare inedita Brian Molko-Timo Maas
 
Placebo e ince un nume mare pe care il vom putea vedea anul acesta in Romania! I-ai mai vazut live?  Va fi o premiera pentru tine?

1 comentariu

  • 1. Lavinnia in 19.03.2012 /19:54

    Am auzit ca exista o lista si anumiti fani or sa intre fara bilet pt ca ii cunosc pe cei care organizeaza concertul .

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL