Premiera la Teatrul Rosu: "Crima la Howard Johnson"

Premiera la Teatrul Rosu: "Crima la Howard Johnson"
Locatia
Music Club
Adresa
str.Baratiei, 31, Bucuresti
Acces
25 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Pe 11 Mai, ora 20.00, se va juca IN PREMIERA, la Teatrul Rosu, spectacolul “Crima la Howard Johnson”.

Regia Emanuel Parvu
Distributia: Marius Gilea, Alexandra Ionita, Conrad Mericoffer
Dupa Ron Clark si Sam Bobrick

Pe Marius Gilea l-ati mai vazut jucand rolul unui “Sot de vanzare”, in spectacolul pe care el insusi l-a regizat. Ca si comedia “Sot de vanzare”, si spectacolul “Crima la Howard Johnson” trateaza problema unui trio conjugal, insa situatia difera din punct de vedere al celui ‘incornorat’. De data aceasta, sotul este cel inselat si, mai mult decat atat, i se pregateste si o surpriza de proportii intr-o camera de hotel.

Descriere: Arlene (Alexandra Ionita) este mai tanara si atragatoarea sotie a lui Paul Miller (Marius Gilea), un invidid anost, liniar, corect, limitat si insipid, dar iremediabil si orbeste indragostit de consoarta sa. Fire zburdalnica si patimasa, Arlene il cucereste pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei si devin amanti. Imbatati de amorul interzis, cei doi incep sa isi doreasca libertate de exprimare si de aceea planuiesc sa il elimine pe Paul. Cum aleg sa faca acest lucru? Il convoaca intr-o camera de hotel cu intentii criminale. Acolo, insa, planul lor esueaza, situatia scapa de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atat in postura de victima, cat si in cea de criminal.

Totul culmineaza cu momentul in care amantul si sotul afla de existenta unui al treilea barbat in viata femeii pe care o iubesc. Destul cu detaliile, va asteptam sa va convingeti singuri de comicul si incredibilul situatiei.

Cum se termina povestea celor 3? Aflam raspunsul impreuna, pe 11 mai, duminica, ora 20.00, in Music Club.

Emanuel Parvu despre spectacolul regizat: “Comic… Hilar… Construit pentru public… Rigoare actoriceasca, teatru de dorit. Las publicul sa-si spuna parerea.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376. Va asteptam la teatru!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL