Preselectie Rock in Parc – editia a doua - Arenele Romane

Preselectie Rock in Parc – editia a doua - Arenele Romane
Concert
rock
Locatia
Arenele Romane
Adresa
str. Cutitul de Argint, Bucuresti
Acces
gratuit
Descriere

Arenele Romane vor fi gazda unei noi etape de preselectie pentru Festivalul International Rock In Park! Pe scena vor urca 12 trupe care vor lupta pentru un loc pe scena festivalului, ce se va desfasura in luna iunie!

Phoenix Entertainment si Sfinx Experience va invita vineri, 29 martie, in cortul incalzit al Arenelor Romane, pentru cea de-a doua editie de calificare pentru Festivalul Interntional „Rock in Parc” .
 
Astfel, trupele de rock cu mare potential sau deja conscrate se vor prezenta cu cel mai bun repertoriu, urmand ca publicul si juriul sa decida prin vot cine va urca pe scena alaturi de The Animals si The Troggs in cadrul Festivalului International Rock in Parc din perioada 13-14 iunie.
UPDATE: Trupele care vor urca pe scena sunt:
Din Umbra
Stema
Ovidiu Anton
Red Cat Bone
Dirty Dog
Reborn
Plastik Charm
Addiction
Neisseria
Vespera
Burning table
Axial Lead
 
Avand in vedere numarul mare de solicitari primite din partea formatilor dornice de a concerta cu titani ai muzicii rock vom proceda astfel: inscrierile sunt nelimitate ca numar (deadline: 20 martie), insa trupele doritoare trebuie sa ataseze, pe langa formularul tip si o piesa din repertoriul lor. Se va realiza astfel, o preselectie a celor care vor participa la concurs de catre un juriu specializat, numarul final de trupe participante fiind de 12.
 
Va indemnam sa veniti in numar cat mai mare pentru ca votul vostru va cantari mult in alegerea trupelor castigatoare. Decizia publicului va conta in aceeasi proportie cu cea a juriului.
 
Asadar, va recomandam sa nu ratati 6 ore de rock autentic si sa trimiteti cele mai bune trupe alaturi de legendele The Animals si The Troggs. 
 
Intrarea este libera. Mai mult decat atat, fanii rockului se vor bucura, pe langa muzica favorita, si de bauturi la preturi ca intre prieteni: berea nu va costa mai mult de 5 lei.
 
 
Preselectie Rock in Parc, editia a doua, la Arenele Romane, pe 29 martie 2013!
 
 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL