Primul concert Mr. Big in Romania la Hard Rock Cafe

Primul concert Mr. Big in Romania la Hard Rock Cafe
Concert
hard rock, heavy metal
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff nr 32 Bucuresti
Acces
80, 120 lei
Descriere

Hard Rock Café organizeaza la Bucuresti, pe data de 17 iunie 2011, de la ora 20  un concert extraodinar cu legendara trupa americana Mr. Big care se afla intru-un turneu dupa ce in luna ianuarie a lansat cel mai recent album, What if…

Mr. Big, este una dintre cele mai cunoscute si indragite trupe americane din anii ’80. Au inceput sa cante in Los Angeles, California iar in formula Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitara), Billy Sheehan (bass) si Pat Torpey (tobe), trupa Mr. Big a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita unor piese precum “To Be With You” - ce a ocupat prima pozitie in topuri in 15 tari, “Wild world” sau “Shame”.

Reuniti in primavara anului 2008, Mr. Big au lansat primul album dupa zece ani de pauza, album a carui promovare a avut deja loc in Japonia, Statele Unite ale Americii si Filipine.

Daca Eric Martin si Paul Gilbert au mai cantat in Romania (cel din urma isi va putea revedea chitara Ibanez expusa in colectia de la Hard Rock Café), estepentru prima data cand publicul va putea asculta trupa Mr. Big.

Concertul de la Bucuresti, organizat de Phoenix Entertainment, marcheaza si aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, in Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.

Biletele la concert se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor difera in functie de categorie: 120 lei pentru bilete cu loc (disponibile la Hard Rock Cafe) si 80 lei pentru bilete fara loc.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL