Pure Energy: TIMO MAAS @ Cluj Arena!

Pure Energy: TIMO MAAS @ Cluj Arena!
Petrecere
house, electronica
Locatia
Cluj Arena
Adresa
Cluj Napoca
Acces
30/40/ 70 de lei (VIP)
Pagina evenimentului
Descriere

Timo Maas vine in premiera la Cluj Napoca in cadrul primului eveniment marca Pure Energy, sambata, pe 13 aprilie 2013! Party-ul are loc in parcarea subterana de la Cluj Arena, ii mai aduce la platane pe Horace Dan D. si Just D'Light si este in acelasi timp un promo party pentru festivalul Peninsula.  

Pure Energy prezinta TIMO MAAS pentru prima data in Cluj-Napoca!
 
Un nou brand de evenimente porne┼čte la turatie maxima in Cluj, cu o petrecere de exceptie, pe 13 aprilie in parcarea subterana de la Cluj Arena, avandu-l ca invitat special pe renumitul TIMO MAAS. 
 
Prezenta la Cluj Arena este cu atat mai importanta cu cat aceasta va avea loc cu o saptamana inainte de lansarea oficiala, la nivel mondial, a noului sau album intitulat LIFER, prilej cu care va prezenta cateva dintre viitoarele sale hituri alaturi de cele deja consacrate precum "First Day"! Noul disc contine colaborari cu nume importante ale muzicii precum Mikill Pane, Brian Molko de la Placebo, James Lavelle de la U.N.K.L.E., Katie Cruel si multi altii.

Alaturi de show-ul care-l va oferi Timo Maas ne vom bucura si de muzica mixata de cunoscutul artist techno Horace Dan D. si de talentatul Just D'Light. Visuals by VJ Nyx.
 
TIMO MAAS @ Cluj Arena este un promo-party al celui mai mare festival din Romania – Peninsula (18-21 iulie, Cluj-Napoca, Valea Garbaului) si al celui mai vechi festival de muzica electronica din tara – Delahoya (14-15 iunie, Cluj-Napoca, Valea Garbaului). Biletele pre-sale au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si Toulouse Café din Cluj-Napoca, la pretul de 30 de lei urmand ca la intrare sa coste 40 de lei. Fanii Timo Maas au la dispozitie un numar limitat de locuri in zona VIP la pretul de 70 de lei. Detalii si rezervari la tel: 0731-388-281
 
Are you ready for the first party of the rest of your life?  TIMO MAAS...PURE ENERGY...be there!
 
Party cu Timo Maas la Cluj Arena, sambata, pe  13 aprilie2013, un promo party pentru festivalul Peninsula! Stii care sunt trupele anuntate pana acum la Peninsula 2013
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL