Red Bull Music Academy special duo Lapalux & Kode9!

Red Bull Music Academy special duo Lapalux & Kode9!
Petrecere
electronica
Acces
10>20 de lei ; gratuit 200 de pers> 25 de lei
Descriere

Club Control si Atelierul de Productie ne astepta in acest weekend cu doua evenimente deosebite oferite de Red Bull Music Academy, un party cu Lapalux si un altul cu Kode9. 

Red Bull Music Academy prezinta in acest weekend Lapalux şi Kode9 intr-un “special duo” la Control si Atelierul de Productie. Experimentul muzical incepe vineri, 12 aprilie, in club Control cu Lapalux, Empt si Polochord si va continua sambata, 13 aprilie, la Atelierul de Productie cu Kode9, Low Freq & Mistah Boogie si High Jet.
 
Vineri, capul de afis la Red Bull Music Academy special duo, este Lapalux. Stuart Howard, a.k.a. Lapalux, producatorul de 25 de ani din Essex, este prezentat de Brainfeeder ca achizitia cea mai accesibila, sound-ul lui fiind mai aproape de pop decat linia generala, hibridizada, specifica labelului lui Flying Lotus.
 
Daca in primele doua EP-uri lansate în 2012, "When You're Gone" si "Some Other You" sub Brainfeeder, a experimentat timid atat cu structuri mai clasice, cat si cu idei noi si neconventionale, pentru "Nostalchic" albumul lansat recent, își asuma o poziție mai încrezatoare, continuand demersul deconstrucitivist, dar cu aplecare spre haos. 
 
Reteta Breinfeeder de Hip-Hop Beats N'Bass este prezenta, dar nu domina structura compozițiilor, care duc mai mult spre o varianta tensionata, agresiva și înșelatoare de chillwave. Cu participarea Jennei Andrwes și a Kerry Leatham, Lapalux etaleaza o demonstratie ireprosabila de sampling instrumentat de o viziune deconstructivista inovatoare.

Suport local: 
Empt 
Polochord 
 
12 Aprilie, 11 PM, Control Club
4 Constantin Mille St. 
Acces 10 lei pana in ora 00:00, 20 lei dupa.
 
Eveniment produs de Maschine
 
 
Sambata, 13 aprilie, distractia continua in Atelierul de Productie, Kode9 fiind invitatul special. DJ set-urile şi emisiunile radio ale lui Kode9 au contribuit la popularizarea internaţionala a soundului dubstep. Acum însa, seturile lui combina ingenios house, garage, dubstep, grime, footwork si hip hop. 
 
Nascut in Glasgow, se stabileşte în sudul Londrei  în anul 2000. În 2004, Kode9 înfiinţeaza casa de discuri Hyperdub care lanseaza artişti controversaţi ca Burial si multi altii. 
 
Kode9 a înregistrat 2 albume cu Spaceape la voce - Memories of Future (2006) şi Black Sun (2010) – şi a lansat 2 compilaţii  DJ mix : Dubstep Allstars vol.3 (Tempa 2006) şi DJ Kicks (K7 2011). De asemenea, Kode9 a lansat piese la Rephlex, label-ul celor de la Aphex Twin şi a remixat pentru Lee Scratch Perry la On U Sound, pentru Junior Boys la Domino, pentru Battles la Warp şi Dabrye Feat. Doom la Ghostly.
 
Timp de 5 ani a fost gazda emisinunii saptamanale Fwd>> difuzata pe Rinse FM, cel mai mare post de radio pirat din Londra si a fost unul dintre DJ-ii  care au contribuit la serile DMZ . În momentul de fata, impreuna cu Scratcha DVA gazduieste show-ul lunar Hyperdub pe Rinse FM.
 
Kode9 a urcat pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri din lume: Sonar Barcelona, Sonar Tokyo, Mutek, Glastonbury, Unsound, Melt şi Coachella.

Suport local
Low Freq & Mistah Boogie
High Jet
 
13 Aprilie, 11 PM, Atelierul de Productie
Splaiul Unirii, 160, Bucuresti
Acces liber pentru primele 200 de persoane, 25 lei dupa.
 
Red Bull Music Academy, un party cu Lapalux si un altul cu Kode9 in Club Control si la Atelierul de Productie! 
 
Urmaresti evenimentele Red Bull Music Academy?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL