Red Bull Music Academy: Static Nightclub - 1 year anniversary

Red Bull Music Academy: Static Nightclub - 1 year anniversary
Petrecere
Locatia
Control Club
Adresa
str. Ctin Mille, 4, Bucuresti
Pagina evenimentului
Descriere

Red Bull Music Academy prezinta Static Nightclub hosted by Indie Jules and The Model - 1 year anniversary in Club Control. Partyul are loc vineri, pe 5 aprilie 2013, si urmeaza sa ii vedem in actiune pe Pachanga Boys, Indie Jules, Bogman, The Model si Tieftoner. 

Sala Berlin:
PACHANGA BOYS [Hippie Dance]
INDIE JULES [Amuse Gueule]
BOGMAN

Sala mica:
THE MODEL [Gigolo / Crosstown Rebels] - 5h set
TIEFTONER
 
Dessagne Twins despre Pachanga Boys:
 
Dupa cateva aparitii umile pe complilatiile Kompakt Total si prima triologie lansata de casa lor de discuri Hippie Dance, constituite din marimbas, rime, timp si o fata misterioasa, pe nume Christine, Pachanga Boys se uita in urma pentru a ne prezenta prmul lor album full-legth, o colectie exhaustiva a aventurilor lor de pe drumul spre iluminarea Pachanga… Dar in primul rand, vor ca tu sa stii: chiar le pare rau. 
 
Formata din Superpitcher si Rebolledo, echipa e faimoasa pentru capacitatea lor de manipulare a timpului si spatiului, balansand condimente exotice cu arome inimoase, ispitind orice rebel de moda veche sa ia o gura de fericire.

Aici, cateva marturii:
 
Odata, intr-o zi insorita, in frumoasele meleaguri ale Mexicului, ne-am regasit pe bancheta din spate a Pachanga Mobile. in croaziera in jurul muntilor Xalapa, un drum spre Bootown, un snack in Cheesetown, o pauza in Coffeetown… Aksel isi pune ochelarii de soare, Robolledo da drumu la sistemul audio superfancy… Dupa, nu ne mai amintim nimic… Doar o experienta tripanta, hipnotizanta, printre hippie claps si vibe-uri dance. Am coborat din masina fara sa ne mai amintim propriile nume si gandindu-ne "tipii astia sunt oameni?"… Pachanga Boys au spus: "Chiar ne pare rau". Dar noi am raspuns "Multumim… pentru tot". - Saschienne
 
Cand oamenii normali te vad doar pe TINE, Pachanga Boys vad DUPBLU TINE. Asa e, EU e bine, DUBLU EU e cu adevarat fantastic. Dragi Pachanga Boys, Gemenii s-au nascut in era voastra si, ca un profet, o sa continuam sa raspandim povestile voastre in lume (chiar si dupa ce va retrageti in Las Vigas). - Julienne & al ei Truly Fantastic Dessagne Twin din Saint - Etienne.
 
Daca as cunoaste un strain de pe alta planeta, acum, si el m-ar intreba "care este cea mai tare si naucitare muzica de pe Pamant?", i-as spune "asculta asta: Pachanga Boys, We are really sorry, produs in anul douazeci doispe". si cand l-as intaalni din nou in cativa ani, sunt sigur ca mi-ar spune "ai avut dreptate… Pachanga Boys… Un viitor posibil." Anonim
 
 
Red Bull Music Academy: Static Nightclub - 1 year anniversary cu  Indie Jules si The Model in Club Control, o seara cu invitati speciali Pachanga Boys, pe 5 aprilie 2013! 
 
Alte articole legate de muzica mai mult sau mai putin electronica avem... aici.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL