Remember the Time? Tribut Michael Jackson la Sala Palatului - amanat

Remember the Time? Tribut Michael Jackson la Sala Palatului - amanat
Concert
pop, rock
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
280, 220, 160, 110, 60 de lei
Descriere

Update - Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana se AMÂNĂ pentru 16 aprilie 2014


Această amânare se datorează dorinței de a pune în scenă un show perfect din toate punctele de vedere. Obstacole de ordin tehnic au făcut imposibilă finalizarea pregătirilor în timp util pentru a atinge nivelul unui spectacol extraordinar. Din dorința de a oferi publicului un eveniment de calitate ireproșabilă, s-a preferat opțiunea amânării sale.
Organizatorii dau asigurări că spectacolul va avea loc tot la Sala Palatului în data de 16 aprilie și își cer scuze, pe această cale, pentru eventualele neplăceri.
---- 

A Show to Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana e un spectacol deosebit ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 13 noiembrie 2013. Evenimentul e organizat de Phoenix Entertainment, pe scena urmand sa mai urce si Evolution Tempo Orchestra sau cei din trupa Crash, ca invitati speciali.   

Phoenix Entertainment are placerea de a anunta o premiera pe piata concertelor din Romania.
Pe 13 noiembrie, Sala Palatului va gazdui un spectacol memorabil in cinstea celui mai mare star al planetei: Michael Jackson, care il va avea ca invitat special la tobe pe inegalabilul Mike Terrana.
 
Remember the Time? – A Show to Remember Michael Jackson va fi un eveniment grandios, asemenea celui pe care il comemoreaza. Talentele multiple ale starului american vor fi redate printr-un spectacol complet: un concept coregrafic inovativ, proiectii video, jocuri de lumini, toate pe fundalul simfonic al grupului Evolution Tempo Orchestra, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor. Invitati speciali vor fi membri trupei Crash care vor oferi un moment de percutie extraordinar.
 
Surpriza va fi asigurata de ritmul incitant al tobelor lui Mike Terrana cunoscut publicului roman in urma colaborarilor cu soprana Tarja Turunen, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen si multi altii. Acesta va oferi spectatorilor o reprezentatie formidabila, presarata cu momente de stand-up comedy, tipice unui show marca Mike Terrana. 
 
Dadans, sub tutela coregrafei Judith State, vor ilustra printr-o coregrafie de exceptie povestea vietii lui Michael asa cum decurge ea din piesele sale nemuritoare precum „Billie Jean”, „Thriller”, „Dirty Diana” sau „We are the World”. 
 
Spectacolul omagial va reda grandoarea show-urilor Regelui muzicii pop, folosindu-se de o desfaşurare enorma de forte, de fuziunea dintre dans, muzica şi efecte vizuale.
 
Pentru a intelege povestea vietii lui Michael Jackson, pentru a percepe, cum se cuvine, idealurile care i-au animat intreaga activitate artistica, spectatorii trebuie sa se elibereze de prejudecati, de stereotipuri şi sa işi lase simturile in voia spectacolului. Auzul si vazul le vor fi fermecate prin orchestratia inedita a pieselor starului american, prin mişcari de dans fantastice şi prin proiectiile video sugestive, toate urmand o succesiune logica inscrisa intr-un scenariu bine pus la punct.

Fiind un concept nou si revolutionar, este greu de incadrat intr-o categorie concret delimitata. Cea mai apropiata ar fi musicalul, excluzand partea de teatru. Dar evenimentul va include muzica exceptionala, dans tematic, filmari si jocuri de lumini, chiar interventiile unui narator, toate pentru ca show-ul din 13 noiembrie sa fie de neuitat.
 
Cei care recunosc rolul lui Michael Jackson in evolutia muzicii, cei care ii apreciaza talentul imens cu care a imbogatit intreaga lume, cei care işi manifesta entuziasmul de a-l auzi prin aplauze si lacrimi de bucurie, vor fi mai mult decat incantati de show-ul elaborat de Phoenix Entertainment.
 
Mike Terrana la tobe, Evolution Tempo Orchestra, Dadans si Crash vor fi ingredientele unui show memorabil care va face din data de 13 noiembrie una dintre cele mai frumoase seri din istoria spectacolelor din Romania.
 
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro la preturile de 280, 220, 160, 110 si 60 de lei, in functie de categoria de loc, iar copiii intre 5 si 12 ani beneficiaza de o reducere de 50% .
 
Phoenix Entertainment ne invita la A Show to Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana eveniment ce are loc la Sala Palatului pe 13 noiembrie 2013.
 
Anul acesta se vor implini 4 ani de la disparitia lui Michael Jackson, va propun de acea sa revedem videoclipul Behind The Mask, realizat dupa moartea artistului, si in acelasi timp sa descoperim 13 lucruri inedite legate de videoclipul Thriller.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL