Richard Clayderman in concert la Sala Palatului

Richard Clayderman in concert la Sala Palatului
Concert
live show
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
95; 140; 200; 300; 400 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Richard Clayderman revine pe 19 martie, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul, supranumit „Prince of Romance”, va asigura coloana sonoră pentru cel mai romantic mărţişor.

Richard Clayderman este, cu siguranţă, un icon al muzicii internaţionale. Iar dacă cifrele şi datele pot înşela, recordurile dovedesc o popularitate neegalată de vreun alt pianist. De-a lungul impresionantei cariere artistice de aproape 40 de ani, Richard Clayderman a surclasat vedete internaţionale precum Lady Gaga, Bob Dylan, Adele sau Coldplay, însumând vânzări record de aproape 90 de milioane de copii. Clayderman a înregistrat peste 1300 de piese din epoci şi genuri diferite şi a susţinut mii de concerte în întreaga lume. Clayderman este inclus în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist din lume”.
 

 
Richard Clayderman este parte integrantă din viaţa fiecăruia dintre noi. Fie că ne dăm seama sau nu, muzica lui sensibilă şi expresivă, este aceea care ne induce starea de armonie sau potenţează sentimentele.
 
Phoenix Entertainment prezintă cel mai romantic şi emoţionant eveniment al anului în România – Richard Clayderman, live la Sala Palatului – 19 martie, ora 19.00. Artistul va fi acompaniat de Camerata Regală. 
 
Biletele se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet, în funcţie de categorie este de: 400 de lei – categoria VIP, 300 de lei categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 140 de lei categoria a III-a şi 95 de lei categoria a IV-a.
 
Richard Clayderman, cel mai cunoscut si mai iubit pianist al lumii, ne aduce o primavara romantica la Bucuresti pe 19 martie 2014 la Sala Palatului!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL