Riders On Jazz - The Doors Live Tribute la Hard Rock Cafe - ANULAT

Riders On Jazz -  The Doors Live Tribute la Hard Rock Cafe - ANULAT
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Descriere

Concertul a fost ANULAT, organizatorii vor anunta noua data in curand.

Duminica, 26 octombrie de la ora 21:00, BestMusic va invita la Hard Rock Cafe la un tribut jazz de exceptie “Riders On … Jazz – The Doors Live Tribute” cu trupa CANTALOOP alaturi de Adrian Nour (Vocea Romaniei).

Legendara formatie americana The Doors si-a luat numele dupa titlul cartii lui Aldous Huxley, Portile perceptiei (The Doors of Perception), care era o referinta la un citat de William Blake din faimoasa sa opera, Casatoria raiului cu iadul: „Daca portile perceptiei ar fi limpezite, totul i-ar aparea omului asa cum este, infinit.” („If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite.”) Grupul a fost unul dintre cele mai controversate, influente si deosebite formatii rock, in mare parte datorita versurilor salbatice si pline de poezie ale lui Morrison si a felului charismatic, dar imprevizibil, in care se manifesta pe scena. Dupa moartea lui Morrison in 1971, membrii ramasi au continuat ca trio, formatia destramandu-se in 1973.

Desi cariera propriu-zisa a formatiei a durat doar pana in 1973, popularitatea lor a persistat, grupul a vanzand peste 100 de milioane la nivel global. The Doors este una dintre cele mai bine vandute formatii ale tuturor timpurilor, si prima formatie americana care a avut opt albume consecutive certificate cu aur si platina.

Duminica, 12 Septemebrie, Hard Rock Cafe Bucuresti va invita sa ascultati atat de cunoscutele lor hituri Riders on the Storm, Break on Through sau People Are Strange, in deja celebra interpretare Jazz a grupului CANTALOOP, in mod sigur una dintre cele mai interesante formatii din noul val al Jazzului romanesc!

Biletele pentru concertul Riders on …Jazz din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- SENIA in Magazinul Muzica

- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100

- Hard Rock Cafe

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL