ROUTE 68 SUMMERFEST cu Vama, Coma, Alternosfera si Suie Paparude

ROUTE 68 SUMMERFEST cu Vama, Coma, Alternosfera si Suie Paparude
Festival
rock, alternative, electronica
Locatia
Gurasada Park
Adresa
Hunedoara
Acces
35 de lei/zi; 50 de lei/abonament
Pagina evenimentului
Descriere

ROUTE 68 SUMMERFEST, festivalul ce are loc la Gurasada Park din propune o editie a III-a mai mult decat interesanta. Vama, Alternosfera, Suie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock, The Case sunt doar cateva din trupele ce se vor ocupa de muzica in cele doua zile de festival, pe 26 si 27 iulie 2013. 

La Gurasada Park, in judetul Hunedoara, ardelenii si banatenii se vor scalda in valuri de bere, printre corturi si hamace, in cadrul celui mai titrat festival de muzica din vestul Romaniei: Route 68 Summerfest – Editia a III-a care ne asteapta pe pe 26 si 27 iulie 2013.
 
Daca si tu te-ai saturat de patul tau de-acasa, ia-ti prietenii si vino sa petreci doua zile ca-n Vama, fara restrictii, fara inhibitii si fara stres alaturi de: Vama, Alternosfera, Suie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock, The Case si multi altii.
 
La noi nu gasesti nisipuri aurii, dar avem camping, tiroliana, escalada, dirt park pentru biciclete si tir cu arcul, iar terasele iti vor servi portii grosolane de hamsii scaldate in mujdei, shoturi de tequila si hectolitrii de bere rece, la super-oferta: 3,5 lei draftu’!
 
Pentru cele doua zile de festival prognoza meteo se anunta favorabila: furtuna de vara cu descarcari de chitari electrice si rafale intensificate de distractie si adrenalina!

Cheta la bilete se face online pe MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din toata tara, la pretul de 35 lei/zi si 50 lei pentru abonamentele de doua zile, cu campare inclusa.
 
Accesul in parcul festivalului va fi permis incepand de joi, 25 iulie, ora 12:00, in baza biletelor tip abonament. Pentru mai multe detalii privind programul evenimentului sau accesul la locatie, va asteptam pe www.route68.ro sau pe Facebook.com/Route68Summerfest.
 
Stop. Drop & Rock!
 
LINEUP:
 
Vineri, 26.07
ALTERNOSFERA
COMA
THE ROCK
THE CASE
 
Sambata, 27.07
VAMA
SUIE PAPARUDE
E.M.I.L.
EL NEGRO
CASTOR 604
 
Locatie:
Gurasada Fun Park (www.gurasada-park.ro) este cel mai mare parc de aventuri, escalada si ciclism din vestul Romaniei.
 
Situat pe Valea Muresului, pe DN7/E68 in dreptul comunei Gurasada, complexul de agrement pune la dispozitia vizitatorilor o intreaga serie de activitati sportive, intinse pe 22 de hectare de padure: tiroliana, escalada, tir cu arcul, dirt park sau airsoft.
 
Gurasada Fun Park dispune si de o pensiune/restaurant, camping pentru corturi si rulote, sala de jocuri (biliard, ping pong, darts) si internet wi-fi.

Route 68 Summerfest, editia a-III-a ii ne propune un weekend de evadare in natura dar si de concerte cu Vama, Alternosfera, Suie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro si multi altii, pe 26 si 27 iulie 2013.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL