ROYAL DOT NIGHTS - THE NEW BEGINNING @Studio Martin

ROYAL DOT NIGHTS - THE NEW BEGINNING @Studio Martin
Petrecere
electro, techno-house
Locatia
Studio Martin
Adresa
Bd. Iancu de Hunedoara, 61, Bucuresti
Acces
10 lei
Descriere

Studio Martin va fi gazda party-ului ROYAL DOT NIGHTS, un nou concept THE NEW BEGINNING, care ii aduce la platane pe Elerias, Daniel Creed & Mishi, Waterspark, DeNa, XaeL si Control Freak, alaturi de invitatul special, Syos.

Vineri. 21 decembrie 2012. Studio Martin.
 
Nu, nu este sfarsitul. Este party marca Royal Dot!
Un nou concept. Un nou inceput.
 
Vino sa petrecem o noapte electrizanta alaturi de Elerias, Daniel Creed & Mishi, Waterspark, DeNa,  XaeL si Control Freak.
 
Si ca sa te convingem sa fii alaturi de noi, special guest-ul serii este SYOS!
Ne vedem pe 21?
 
Cu XaeL te simti cel mai in largul tau,adoptand un stil de muzica Deep-House care te surprinde prin ritmul fresh de fiecare data cand el este la butoane.
 
Cine este DeNa? Cu siguranta va fi o intrebare des intalnita printre ascultatorii de Tech-House/Deep-House si Trance. Misterioasa artista Royal Dot este cu siguranta una dintre cele mai promitatoare femei dj din ultima perioada,iar seturile ei stau drept dovada.
 
Elerias este un nume ce survoleaza scena Tech-Trance si Progressive din SUA si Australia de mai multa vreme. Seturile "Sound Experience" contin doar o parte din alchimia muzicii sale,iar mixurile lui se pot trai la intensitate maxima doar prin show-ul LIVE DJ.

AVICII VS DEADMAU5 VS HOXTON WHORES & MARKO LYS - CLOSED SILHOUETTES IN NOVOSIBIRSK (SYOS SMASH-UP) by SYOS

Daniel Creed, etern adept al muzicii Progressive-House isi combina puterile cu Mishi pentru un show Dj + Live Vocal de exceptie cu diferentele ce-l poate face unul din acele momente de neuitat.
Progressive-House este unul dintre cele mai apreciate stiluri din acest moment in ceea ce priveste muzica electronica. Insa pe cat de apreciat este, pe atat de divers poate fi. Waterspark isi aduce aportul ca Dj prin seturile lui cu piese de cea mai buna calitate, reusind sa aduca un aer diferit in evenimentele Royal Dot.
 
Oare muzica din seturile lui Control Freak iti lasa impresia ca iti pierzi... controlul ? e posibil! Talentatul Dj isi prezinta show-ul cu o atitudine moderna, plin de momente cheie care iti vor transforma seara intr-o experienta unica.
 
Muzica Electro alaturi de Tech-House nu a sunat niciodata atat de bine!Cel mai nou concept de show, SYOS a incins ringul de dans alaturi de cei mai mari Dj din lume si garanteaza o atmosfera de nedescris.El va fi special guest-ul serii.
 
 
Pret intrare : 10 lei 
Informatii si rezervari : 0733 627 846
 
Royal Dot Nights - The New Beginning in Studio Martin, vineri, pe 21 decembrie 2012. 
 
Daca nu ai inca program, avem noi cateva propuneri pentru Noaptea de Revelion.

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL