AMANAT Salvatore Adamo - Concert Extraordinar de Craciun la Sala Palatului!

AMANAT Salvatore Adamo - Concert Extraordinar de Craciun la Sala Palatului!
Concert
pop, traditionala
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
100/150/200/250/300/350 de lei
Descriere
Salvatore Adamo revine in Romania pentru un concert extraordinar de Craciun, tot la Sala Palatului din Bucuresti. Asta dupa ce anul trecut concertul sau a fost un extraordinar succes, asa cum a promis atunci, artistul italian revine pentru o noua intalnire memorabila cu fanii romani, pe 18 decembrie 2012. 

Anul trecut, peste patru mii de oameni au fost cuceriti de magia sansonetelor interpretate unic de Salvatore Adamo si au cantat si dansat impreuna cu artistul timp de mai bine de doua ore! La finalul spectacolului, dupa aplauze indelungi Salvatore Adamo a promis sa revina cat mai curand in Romania. Iata ca Salvatore Adamo se tine de promisiune si revine si anul acesta la Bucuresti pentru un concert cu totul special, dedicat sarbatorilor de iarna. Asa ca anul acesta seara de 18 decembrie (incepand cu orele 20.00) ii este rezervata sansonetei!  

 

 
Salvatore Adamo urma sa concerteze la Sala Palatului din Bucuresti pe 18 decembrie 2012. Din pacate, acest concert nu va mai avea loc la data stabilita. Din cauza unor probleme de ordin tehnic, organizatorii sunt nevoiti sa amane concertul!

Organizatorii evenimentului se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, insa pana la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie 2 variante: pot alege sa primeasca banii inapoi pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente organizate de Project Events, cum ar fi concertul lui ANDREA BOCELLI din 25 mai de la Romexpo sau baletul pe gheata „LACUL LEBEDELOR” in interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc la Sala Palatului pe 2 februarie sau la reprezentatia din Constanta din 6 februarie!

1. Recupereaza-ti banii! 
Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid.  Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul site-ului www.bilete.ro sau prin interemediul oficiilor Postei Romane sunt rugati sa se adreseze la numarul de telefon 021.311.93.23 sau  la office@bilete.ro. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013!

2. Schimba biletul!
Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt bilet trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara. 

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteti afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro.
 

 

Biletele au fost puse in vanzare si in perioada 27 martie-3 aprilie 2012 vor putea fi achizitionate la preturi reduse. 

Aceste reduceri sunt un semn de recunostinta din partea lui Salvatore Adamo care a fost impresionat de fanii romani si de povestile unora dintre ei, si a insistat ca primele bilete scoase la vanzare pentru concertul pe care il va sustine anul acesta sa fie la pret redus: „Am fost placut surpins sa remarc ca in Romania am foarte multi fani, care imi urmaresc cariera si desi situatia economica din zona este precara, imi cumpara toate cd-urile si incerca sa vina la cat mai multe spectacole. Tocmai de aceea, am rugat organizatorii ca in primele zile de comercializare a biletelor pentru spectacolul din 18 decembrie de la Sala Palatului sa se faca o reducere  pentru fanii ce si-au exprimat in mod repetat dorinta de a mai concerta in Romania”.

In consecinta organizatorii au oferit urmatorul comunicat:
 
...cum maestrul nu poate fi refuzat, la cererea expresa a lui Salvatore Adamo, in perioada 27 martie-3 aprilie 2012, organizatorii au decis sa scoata la vanzare cate 50 bilete din fiecare categorie de pret cu reducere de 20%!
 
Daca esti fan Salvatore Adamo si vrei sa asculti live pe 18 decembrie la Sala Palatului melodii precum „Vous Permettez Monsieur”, „Sans Toi Ma Mie”, „Tombe La Neige”, „La Nuit”, „Dolce Paola” si nu numai, ai sansa sa achizitionezi doar in perioada 27 martie-3 aprilie bilete la preturi reduse.
 
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
350 lei (categoria VIP) (intre 27.03-03.04, pretul va fi 280 lei)
300 lei (categoria 1) (intre 27.03-03.04, pretul va fi 240 lei)
250 lei (categoria 2) (intre 27.03-03.04, pretul va fi 200 lei)
200 lei (categoria 3) (intre 27.03-03.04, pretul va fi 160 lei)
150 lei (categoria 4) (intre 27.03-03.04, pretul va fi 120 lei)
100 lei (categoria 5) (intre 27.03-03.04, pretul va fi 80 lei)
 
doar primele 50 bilete din fiecare categorie de pret vor fi reduse cu 20%.

Pentru cei ce isi doresc sa fredoneze celebrele melodii alaturi de Salvatore Adamo, biletele vor fi puse in vanzare de azi si pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro si bilet.ro!  
 
Concertul „SALVATORE ADAMO” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 18 Decembrie 2012 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.
 
Ai fost la concertul de anul trecut? Cum ti s-a parut?
 
In alta ordine de idei, pentu ca mai e ceva vreme pana in decembrie, in calendarul urban.ro veti gasi intotdeauna cele mai interesante evenimente ale momentului. Intre timp oricum il vom mai aniversa pe Salvatore Adamo, care e nascut in aceeasi zi cu Anthony Kiedis sau... Gabriel Cotabita. 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL