Sarmalele Reci – Anul douazeci - Turneu National

Sarmalele Reci – Anul douazeci - Turneu National
Concert
rock alternativ
Acces
20 de lei
Descriere

Sarmalele Reci pleaca in Turneu National in anul in care sarbatoresc 20 de ani de muzica, cu opt albume lansate, sute de concerte in toata tara, dar si in strainatate. Primele concerte au loc in a doua parte a lunii februarie 2013. 

Una dintre cele mai logevive si mai coerente trupe ale rock-ului romanesc, Sarmalele Reci, vine in fata publicului din intreaga tara cu binecunoscutele piese cu mesaj social, cu ironia fina, dar si cu repertoriul liric, in care romantismul se imbina cu cugetarile maturitatii despre viata, dragoste si lume.
 
Publicul va avea bucuria de a se reintâlni cu trupa Sarmalele Reci pe care o va regasi in mare forma, cu pofta de csntat si plina de energie. Zoltán András, Emil Viciu, Gabi Dragan, Vlady Sateanu, Mircea Horváth sunt azi mai trecuti prin viata, mai impliniti din punct de vedere muzical, dar la fel de entuziasti ca la primul concert.

Turneul „Sarmalele Reci – Anul douazeci” aduce in fata publicului piesele esentiale ale trupei, din toate perioadele: „Tara de vrea prost”, „Aurolac”, „Prostia la putere”, „Gașca de la bloc”, „Maniac”, „Haos.ro” sau „Sprit de vara”, „Cocktail Molotov”, „Violeta”, „Telefonul nu mai suna”, „Daca n-ai fi tu” sau cel mai recent single „Nu mai fac”. Toate se potrivesc la fel de bine astazi, ca in ziua, mai recenta sau mai indepartata, in care au fost lansate.
 
Primele concerte din turneu:
15 februarie – La Fierarie, Suceava
16 februarie – Underground Pub, Iasi
 
Biletele costa 20 de lei, se gasesc la cluburi și in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe eventim.ro).
 
Sarmalele Reci te invita la Anul douazeci - Turneu National care va ajunge prin mai multe orase din tara. Vom reveni pe parcurs cu mai multe detalii. 
 
Intre timp, putem asculta un cover al piesei Telefonul nu mai suna
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL