SENSATION in Romania - OCEAN OF WHITE @Romexpo

SENSATION in Romania - OCEAN OF WHITE @Romexpo
Petrecere
dance, electronica
Locatia
Romexpo
Adresa
Bulevardul Expozitiei, Bucuresti
Acces
175/240, 440 si 770 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

Sensation - Ocean of White, cel mai important eveniment dance din Europa va ajunge pentru prima data in Romania! Party-ul va avea loc la Romexpo Bucuresti pe 21 aprilie 2012 si ne va da ocazia de a experimenta o seara cu adevarat deosebita alaturi de DJ celebri, intr-un concept lansat in Amsterdam.

UPDATE - Iata care va fi line-up-ul evenimentului:

 

Lineup Sensation Ocean Of White - Bucuresti 2012:

Mr. White
Eric Prydz
Fedde le Grand
Pete Tong
Hardwell
Greeg si Onuc

 

 mai multe detalii aici.

Iata ce ne spun organizatorii:
21 aprilie 2012, Romexpo -BE PART OF THE NIGHT, DRESS IN WHITE
 
Romania, pregateste-te… in sfarsit, se intampla! Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of White". ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara, recomandata de ProFM!
 
Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.
 
In fiecare vara, in Amsterdam, orasul natal al acestui fenomen, se lanseaza un spectacol nou, bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress in white" inainte de a porni in turneu in intreaga lume. In Romania, Sensation debuteaza in aprilie 2012 cu Ocean of White, un show celebru: o imersiune in translucid, intr-un univers fabulos, populat cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, DJ, dansatori, focuri de artificii, cascade de apa, lasere si multe altele.
Pana in acest moment nu au fost anuntati in mod oficial DJ-ii care vor mixa la Romexpo. Asa ca putem face doar speculatii. Va propun trailerul oficial al evenimentului si cateva imagini de la Sensation White 2004 cu DJ Paul Van Dyk.
 

 

 
Biletele au fost deja puse in vanzare, primele 1000 de bilete in Ring au un pret special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costa 440 lei, iar la categoria VIP, 770 lei (loc rezervat la masa & voucher consumatie bar 100 lei incluse). Dupa epuizarea primelor 1000 de bilete la pret special, biletele in Ring vor costa 240 lei.
 
Primele informatii despre SENSATION - OCEAN OF WHITE in Romania vi le-am oferit la inceputul lui decembrie, atunci cand am aflat despre evenimentul de la Romexpo, care va avea loc pe 21 aprilie 2012.
 
Vom reveni cu numele celor pe care ii vom putea vedea la lucru la platane, pana atunci putem sa facem in continuare exercitii de imaginatie si sa ne gandim cine ar putea fi capul de afis al Sensation Ocean of White - Romania 2012!

6 comentarii

 • armin!!!!!

 • tiesto,paul van dyk,armin,atb,chicane,orjan nilsen,

 • 3. Madalin in 05.01.2012 /20:53

  de abia astept clipa... happy

 • pot sa intru daca am 16 ani,la tiesto am intrat

 • 5. White Sesantion in 27.01.2012 /13:21

  More Sensation Romania: http://www.sensation.com/romania
  Tickets: http://www.eventim.ro/en/tickets/sensation-the-ocean-of-white-bucuresti-romexpo-311175/performance.html
  Facebook: http://www.facebook.com/White.Sensation.Romania

 • 6. catalin in 14.04.2012 /15:09

  vand 2 bilete deluxe la Sensation the Ocean of White la pretul de 600 ron , pentru mai multe detalii 0747461194

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL