Slash si Myles Kennedy in concert la Sala Palatului

Slash si Myles Kennedy in concert la Sala Palatului
Concert
rock
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
100, 160, 220, 260, 360 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

Slash, legendarul chitarist al trupei Guns n'Roses in concert in premiera la Bucuresti, alaturi de Myles Kennedy and The Conspirators si ne vor prezenta materialul Apocalyptic Love. Evenimentul este oferit de Phoenix Entertainment si va avea loc la Sala Palatului pe 5 februarie.

Phoenix Entertainment are onoarea de a-l aduce in premiera in Romania pe unul dintre cei mai faimosi si iubiti chitaristi ai lumii. Vino, pe 5 februarie, la Sala Palatului, si lasa-te radiat de energia exploziva care a facut Guns N’Roses celebra, in urma cu 25 de ani, odata cu lansarea intaiului lor albumul, Appetite for Destruction.
 
In 2012, Slash se intoarce cu unul dintre cele mai interesante si promitatoare proiecte ale anului, Apocalyptic Love, alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators. 
 
Colaborarea dintre Myles Kennedy, solistul Alter Bridge si Slash a inceput in 2010, odata cu inregistrarea primului album solo al chitaristului, care a reunit vocali celebri, precum Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Adam Levine, Iggy Pop si Dave Grohl.
 
Dupa lansarea materialului discografic, Myles l-a insotit pe Slash pe tot parcursul turneului de promovare. „Chimia” artistica dintre cei doi a devenit greu de neglijat si a condus la elaborarea noului album, Apocalyptic Love, al carui sound aminteste de inceputurile alaturi de Guns N’ Roses. 
 
Maestrul modern al chitarei Gibson si-a inceput cariera in cadrul formatiei Guns N’Roses, avand o influenta semnificativa asupra stilului si imaginii trupei. Nonconformist, creativ, exploziv, Slash a adus un suflu nou pe scena industriei muzicale a vremurilor si a reusit sa-si puna amprenta definitiv asupra genului hard-rock. Appetite for Destruction, ramane cel mai bine vandut album de debut din istorie. Slash a contribuit la 5 materiale alaturi de Guns, dupa care a survenit despartirea in 1996, lasand in urma sa un personaj remarcabil din cultura rock: chitaristul cu joben. Mai apoi, si-a concentrat atentia asupra altor proiecte muzicale: Slash’s Snakepit si Velvet Revolver.

Cariera lui Slash a numarat colaborari cu artisti celebri din diverse spectre muzicale: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Ray Charles, Stevie Wonders si multi altii.
 
Reviste reputate precum Time, Rolling Stone, Metal Hammer sau Esquire i-au decernat numeroase titluri si premii de-a lungul timpului, iar recunoasterea suprema a venit din partea Rock and Roll Hall of Fame, care l-a adaugat pe Slash, alaturi de colegii sai din Guns N’ Roses, in galeria elitelor muzicale, alaturi de nume precum Elvis Presley, The Beatles, Bob Marley, Led Zeppelin, Pink Floyd, Michael Jackson si altii.
 
Fanii vor avea ocazia sa asculte, pe langa noul proiect magnific, Apocalyptic Love, si hiturile care au facut formatia Guns N’ Roses consacrata.
 
Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators - un concert pe care nu il puteti rata.
 
Biletele sunt disponibile la preturile de 360, 260, 220, 160 si 100 de lei, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.
 
Concert Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 februarie 2012!
 
Vezi aici ce concerte tari ne mai asteapta anul acesta!
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL