Slash Warm-up party in Hard Rock Cafe din Bucuresti!

Slash Warm-up party in Hard Rock Cafe din Bucuresti!
Concert
rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
25/ 50 de lei / gratuit pentru cei care au deja bilet
Pagina evenimentului
Descriere
Hard Rock Cafe din Bucuresti gazduieste Slash Warm-up party, joi, pe 17 ianuarie 2013, un eveniment in cadrul caruia vor sustine concerte trupele Freestay, Pseudonoise si C.O.D. 
Phoenix Entertainment v-a pregatit o supriza pentru inceputul noului an: Warm-up Party Slash! Joi, 17 ianuarie, in Hard Rock Cafe, va invitam sa va incalziti vocile pentru cel mai asteptat eveniment rock al anului: Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators. 
 
Formatiile Freestay, Pseudonoise si C.O.D. vor intretine atmosfera si va vor introduce in spiritul concertului, interpretand si piese ale celebrului chitarist american. 
 
Mai mult decat atat, la Warm-up Party Slash veti avea parte si de un moment unic: un autograf ORIGINAL al artistului va fi pus in joc, prin tragere la sorti, iar participanti vor fi cei care si-au achizitionat bilet la concertul din 5 februarie. 
 
Asadar, fanii lui Slash nu ar trebui sa-si faca alte planuri pentru acea seara.
 
Intrarea este 50 de lei (cu loc la masa) si 25 de lei (in picioare). Pentru detinatorii de bilet la concert, intrarea este, insa, GRATUITA, iar categoriile I, II si VIP vor avea locuri la masa. Pentru rezervari, contactati Hard Rock Cafe (telefon: 021 206 6261)

FreeStay este proiectul muzical al lui Florin Ristei care a revenit in atentia publicului dupa succesul fulminant din 2000 cu trupa AMICI. Florin, alaturi de colegii sai Serban Niculae, Alin Teodorescu, Alin Ilies, Mihai Toganel si Vladimir Grafu  reprezinta o doza de prospetime pe scena romaneasca. 
 
Pseudonoise este o trupa de alternative rock din Bucuresti care are in repertoriu, in mare parte, coveruri celebre si este compusa din:  Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa, Betty Cristea si Sam.    
 
C.O.D. este o trupa fondata in 2003 in Targoviste si abordeaza genul post-grunge cu diverse influente. C.O.D. inseamna Stanciu Dragos, Matei Alex, Stoicescu Liviu si Irimia Vlad.
Intrarea in club se va face de la orele 19.
 
Biletele pot fi achizitionate de la Hard Rock Cafe, in ziua evenimentului.
 
Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment. 
 
Slash warm-up party in Hard Rock cafe, o seara de concert cu Freestay, Pseudonoise si C.O.D. joi, pe 17 ianuarie 2013. 
 
 
Nu putem incheia fara sa amintim ca Slash, chitarist al trupei Guns'n'Roses in perioada cea mai buna va canta pentru prima data in Romania. 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL