Smiley, in concert la Beraria H

Smiley, in concert la Beraria H
Locatia
Beraria H
Adresa
Str. Kiseleff 32, Parc Herastrau Bucuresti
Descriere

Anunta-ti prietenii si cumpara cat mai repede bilete la primul concert Smiley de pe noua scena din Orasul cu Chef de Viata. Marti, 9 octombrie 2018, de la orele 21.30 artistul este asteptat din nou sa faca un show de zile mari in Beraria H.Se pare ca, de data aceasta, Smiley pregateste mai mult decat un simplu concert: un show extraordinar, cu jocuri de lumini, surprize video si piese vechi sau mai noi, toate pe placul publicului. 

Pretul biletelor este urmatorul:

In Presale:

149 LEI - Cat. A presale - in fata scenei cu loc la masa
95 LEI - Cat. B presale - acces general cu loc la masa
70 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

La intrare:

170 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa
120 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa
85 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

Este important de stiut ca pentru acest concert rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor, iar accesul se va face de la ora 19.30, iar showul va incepe la 21.30.

Poti achizitiona biletele online din retetelele bilete.ro si iabilet.ro, de la Beraria H sau din magazinele Flanco, InMedio si Germanos, dar si de la intrare, in seara evenimentului.

Dupa ce a devenit cunoscut ca membru al trupei Simplu, Smiley a lansat pana acum 4 albume (In lipsa mea – 2008, Plec pe Marte – 2010, Acasa – 2013, Confesiune – 2017), materiale foarte populare si apreciate printre fanii artistului. La showul de pe 9 octombrie vei asculta cu siguranta multe dintre hiturile Smiley: “Dead Man Walking”, “Cai verzi pe pereti”, “Am bani de dat”, “Acasa”, “Dincolo de cuvinte”, “Dream Girl”, “Oarecare” etc.

De curand, Smiley a lansat un nou single si video alaturi de Dorian, "Aprinde Scanteia" pe care il poti viziona mai jos.

Taguri: Beraria H, Smiley
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL