STAND UP COMEDY - Comedia Salveaza Romania

STAND UP COMEDY - Comedia Salveaza Romania
Locatia
Happy Cinema
Adresa
Soseaua Progresului 151-171, Sector 5, Bucuresti
Descriere

Nu rata Vinerea Comediei la Happy Cinema. Un show nou marca Stand Up Academy ce ti-a pregatit 3 comedianti, unu' si-unu', de data asta cu baietii de la iUmor.

La al treilea show din primul sezon de stand-up comedy ne distram cu:

CATA DUM
Momentul de exceptie de la iUmor, l-a adus in atentia publicului (vezi link la final). A facut parte timp de un an de zile din cel mai mare proiect de stand-up comedy pentru romanii din Londra : "The Romanians Are Coming" care s-a bucurat de un real succes in cadrul celor stabiliti acolo. A ocupat locul 3 la Stand up Fest, iar clipul de mai jos va sugereaza de ce e bine sa ajungeti la show.

ALEX DOINA
Comediant prezent la iUmor, Doina este un personaj desprins din filmele lui Kusturika si ca vorba si ca port. Foarte spontan si permanent cu iesiri haioase, Alex te va surprinde cu propriile povesti, fiind comediantul care merita ascultat arunci cand urca pe scena. 

DAN MARIN
Pe care il veti vedea din nou la iUmor, este comediantul umanist convins si parerist acreditat. De formare psiholog cu tendinte de IT-ist, Dan e de parere ca uneori oamenii au nevoie de un reset al monotoniei interioare, administrat prin aplicarea unui filtru comic peste viata sociala.

Cost bilet: 23 lei

Atentie, continut explicit! Plus 18.
Un show marca Stand Up Academy.

Unde ne gasesti? HAPPYCINEMA® – CINEMA BUCURESTI: Soseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii; tramvaie: 1, 8, 11, 23, 25, 32, 47; autobuze: 117, 173, 220; parcare gratuita)

Mai multe informatii: www.happycinema.ro

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL