Status Quo, in concert la Arenele Romane

Status Quo, in concert la Arenele Romane
Data
26 august 2019
Locatia
Arenele Romane
Adresa
str. Cutitul de Argint, Bucuresti
Descriere

Una dintre cele mai longevive formatii rock revine la Bucuresti pe 26 august 2019. Status Quo va concerta la Arenele Romane de la orele 19:00, iar in deschiderea evenimentului vor canta Compact si Cristi Minculescu, Valter Popa & Boro.Biletele pot fi achizitionate in format electronic de pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.

Pretul biletelor este urmatorul:

Acces General (cu loc) – 119 lei in earlybird, 139 lei in presale si 150 lei la intrare
Golden (cu loc pe scaun, in fata scenei) - 160 lei in earlybird, 180 in presale si 200 la intrare
VIP (cu loc) - 250 lei in earlybird, 280 lei in presale si 300 la intrare

La 3 bilete cumparate se ofera un discount de 15%, la minimum 4 bilete cumparate – discount 25% si la minimum 8 bilete – discount 30%.

Francis Rossi si Alan Lancaster sunt cei care au format in 1962 trupa The Scorpions, formatia care si-a schimbat de cateva ori numele pana in 1969 cand titulatura a ramas Status Quo.

Cu peste 56 de ani de activitate, 32 de albume lansate si peste 200 de saptamani in UK Single Chart, formatia a influentat generatii intregi, fiind cunoscuta ca una complexa, cu influente de hard rock, psydelick rock, boogie rock sau chiar blues.

In 1991, Status Quo a primit Brit Award pentru Contributia Remarcabila Adusa Industriei Muzicale, fiind de altfel formatia rock cu cele mai multe piese in Top UK.

Astazi, Status Quo inseamna: Francis Rossi - voce, chitara,  Andy Brown - voce, clape, chitara ritm, John Edwards - bass, voce, Leon Cave – tobe si Richie Malone - chitara ritm.
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL