Stefan Banica -Te iubesc, femeie! Concert la Circul Globus!

Stefan Banica -Te iubesc, femeie! Concert la Circul Globus!
Concert
rock'n'roll
Locatia
Circ & Variete Globus
Adresa
Aleea Circului nr 15, Bucuresti
Acces
100, 120, 150 de lei
Descriere

Stefan Banica sustine doua concerte unplugged din seria "Te iubesc, femeie!", pe 8 si 9 martie 2012 la Circ & Variete Globus din Bucuresti. Asa cum s-a intamplat si anul trecut, Stefan Banica le va oferi reprezentantelor sexului frumos un spectacol dedicat, cu ocazia zilei de 8 martie

Concertele pe care le sustine Stefan Banica sunt intotdeauna un adevarat spectacol, asa cum au fost si cele cinci Concerte Extraordinare de Craciun organizate la Sala Palatului la sfarsitul lui 2011.
 

 
"Te iubesc, femeie!" va propune piese de dragoste, piese cu si despre cele cae ne incanta existenta: Amintesc aici “Gustul dragostei“, "Ce frumoasa esti azi", "Esti tot ce am mai bun", "Te iubesc, femeie“, “Gaseste-mi loc in inima ta” sau “Mi-e dor de ochii tai“.
 
Biletele costa 100, 120 si 150 de lei si sunt disponibile la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta Ion Dacian, Magazinul Unirea, Carrefour, si online pe www.vandbilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro. 
 
Stefan Banica ne asteapta la un nou regal muzical, doua concerte unplugged "Te iubesc, femeie!" pe 8 si 9 martie 2012 la Circ & Variete Globus din Bucuresti.
 
Pana atunci insa va propun sa revedeti si un interviu de la filmarile videoclipului Gustul dragostei, ca tot e de sezon!
 
Ati fost la concertele de anul trecut? Mergeti in primava asta sa il vedeti pe Stefan Banica
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL