Stefan Banica anunta concertele de Craciun

Stefan Banica anunta concertele de Craciun
Concert
live show
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
100 - 250 lei
Descriere

Stefan Banica isi pregateste colindele in timp ce fanii sai se bronzeaza pe litoral in temperaturi ridicate. Cand incep renumitele spectacole ale lui Elvis de Romania?

In timp ce toata industria muzicala lanseaza melodii despre "vara la soare, la mare", Stefan Banica este cu un pas inainte si ne arata de ce este unul dintre cei mai bine platiti artisti romani si de ce reuseste sa umple in fiecare an salile in preajma Craciunului.

Artistul cunoscut si pentru rolul sau din emisiunea "Dansez pentru tine" demareaza anul acesta concertele de Craciun pe 13 decembrie, urmand sa sustina alte doua showuri pe 14 si 15 decembrie, incepand cu orele 19:30. Anul trecut a inceput cu aceleasi date.

Este al doisprezecelea an consecutiv cand au loc aceste spectacole, devenind deja o traditie atat pentru fanii sai dar si pentru alti curiosi sa-l auda pe Elvis in varianta romaneasca. Cu siguranta, a potrivit zilele de inceput din 13 decembrie pentru a putea sa se intinda pana in apropierea ajunului si sa acapareze Sala Palatului cu spiritul sarbatorilor cu dansatori, costume si lumini.

Recordul detinut de Stefan Banica pana acum este de sapte spectacole consecutive. Anul acesta l-a intitulat: "Concert extraordinar de Craciun Stefan Banica, 2013 – "Alerg printre stele" si are sanse sa stabileasca un nou record, mai ales ca a inceput promovarea din luna iulie.

Unde se gasesc biletele pentru spectacolul lui Stefan Banica? La Sala Palatului, in toate magazinele online (myticket.ro, eventim.ro), la Teatrul National Bucuresti, la Opera Romana si in multe alte locuri. 

Cat costa biletele? Cele mai ieftine sunt la categoria a III-a - 100 RON, urmate de categoria a II-a cu 150 RON, de categoria I cu 200 RON iar pentru VIP trebuie sa platiti 250 RON.

Insa, inaintea traditionalelor concerte de Craciun, Stefan Banica le da intalnire si fanilor sai intr-un turneu de amploare, care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in 10 dintre cele mai importante orase din tara.
 
Turneul “Alerg printre stele” va cuprinde urmatoarele orase:
  • 2 noiembrie, Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor;
  • 3 noiembrie, Galati – Casa de Cultura a Sindicatelor;
  • 9 noiembrie, Bacau – Teatrul de Vara “Radu Beligan”;
  • 10 noiembrie, Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor;
  • 11 noiembrie, Botosani – Casa de Cultura a Sindicatelor;
  • 12 noiembrie, Iasi – Teatrul National “Vasile Alecsandri”;
  • 16 noiembrie, Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor;
  • 17 noiembrie, Brasov – Sala Sporturilor;
  • 19 noiembrie, Cluj – Teatrul National;
  • 20 noiembrie, Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor.
 
Toate concertele incep la ora 19:30, iar biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro. 
 
Cu mii de concerte in intreaga tara, peste 240.000 spectatori doar la show-rile sale de Craciun, 48 de concerte de Craciun «sold out» la Sala Palatului, Stefan Banica este unul dintre cei mai respectati si iubiti artisti din Romania, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani in muzica, teatru, film si televiziune.
 

Stefan si-a obisnuit fanii cu invitati surpriza iar afisul din 2013 anunta invitati speciali ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea sa ii ascultati cele mai recente colaborari cu Marius Moga "Ce e dragostea?" sau cu Pacha Man "Alerg printre stele".

UPDATE - Stefan Banica isi premiaza fanii in cadrul turneului “Alerg printre stele”

Vino la unul dintre concertele din cadrul turneului “Alerg printre stele”, scrie-i un mesaj lui Stefan Banica pe pagina sa de facebook - facebook.com/StefanBanicaOfficial - si poti fi unul dintre castigatorii campaniei online, pe care artisul o desfasoara pe reteaua de socializare mai sus amintita. Campania se adreseaza fiecarui oras dintre cele zece cuprinse in cadrul turneului, dandu-le sansa tuturor celor care au bilet la unul dintre aceste concerte sa scrie un mesaj pe facebook si, astfel, sa devina un potential castigator. Fiecare oras  va avea castigatorii sai. Stefan Banica va alege 5 dintre cele mai inspirate mesaje pentru fiecare dintre cele zece orase ale turneului, care apoi vor intra in cursa pentru premii.  
 
Cele 5 mesaje finaliste, selectate pentru fiecare oras al turneului, vor fi promovate in cadrul unui album foto, special creat pe pagina de facebook a lui Stefan Banica si vor fi supuse votului. Toti cei care dau “like” paginii de facebook Stefan Banica Official si acceseaza albumul respectiv pot vota cele 5 mesaje pe parcursul unei zile. Mesajul care aduna cele mai multe like-uri la finalul zilei respective va fi desemnat castigator.
 
Toti castigatorii acestor cadouri/premii vor avea acces special in backstage-ul turneului “Alerg printre stele”, chiar in orasul lor, unde il vor cunoaste pe Stefan Banica, care le va inmana personal premiile. Fiecare premiu contine: un album-surpriza Stefan Banica, un card cu autograful artistului, un tricou si o sapca, toate special personalizate. 
 
Pregateste-te sa-l intalnesti pe Stefan Banica! Concertul toamnei vine in orasul tau: Stefan Banica – “Alerg printre stele”! 

Iei un loc dar stai in fata. Iti cumperi bilet pentru showul lui Stefan?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL